A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

«Особиста гідність. Безпека життя. Громадська позиція»

Дата: 19.03.2018 11:39
Кількість переглядів: 993

15 березня 2018 року  у Лосинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся черговий тренінг для вчителів з впровадження програми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадська позиція», який проходив під керівництвом практичного психолога Шевчун Нелі Григорівни.

Почали заняття з перевірки домашнього завдання, кожен по черзі презентував свою пірамідку з зображеннями (приготовлені вдома), які характеризують особистість художника чи художниці. Під час тренінгу учасники працювали у групах. Кожна команда на ватмані зобразила «Ідеального друга», за допомогою малюнків. Всі команди цікаво виразили свої позиції. Неля Григорівна підвела підсумки наших робіт, наголосила, що справжній друг має бути відкритим, чесним, справедливим, щедрим. Саме така людина ніколи не покине у важку хвилину, зрозуміє, дасть пораду, щиро порадіє. Потім групи отримали нове завдання – підняти цеглинку на 10 сантиметрів і більше над рівнем парти. Учасники отримали 1 цеглинку, 4 аркуші паперу (А4) і метр клейкої стрічки. Кожна команда проявила  свою винахідливість і  кмітливість для виконання завдання. Потім на нас чекала робота по парам, кожному окремо повідомили, що він мав намалювати, але не просто а рукою сусіда і без слів, тож одночасно один малював дерево, а другий малював будинок, «хто кого» або інтуїтивно уступали один одному, щоб кожен міг зобразити свій малюнок. Було цікаво!

Під час тренінгу учасники отримали інформацію для практичного використання в своїй роботі.

Даний захід покликаний підвищити компетентність вчителів закладів загальної середньої освіти, які повинні перетворити сучасну школу на школу, дружню до дитини, створити середовище партнерства, розуміння та підтримки.

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту висловлює щиру вдячність адміністрації Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та педагогічному колективу за надану можливість відвідати заняття, а Шевчун Нелі Григорівні бажаємо успіхів по впровадженню Програми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» в освітній процес!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь