A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Крутезний старт!

Дата: 02.04.2018 10:52
Кількість переглядів: 1088

Ось і завершився перший в 2018 році Базовий тренінг по програмі «Молодіжний працівник» на Чернігівщині, який було проведено в місті Ніжині 23-25 березня.

Взяли участь у тренінгу представники від Лосинівської ОТГ: спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради Макобрей Віта, соціальний педагог Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Лаврінець Жанна, громадська активістка із села  Сальне - Петрик Мар’яна.

Тренінг по програмі «Молодіжний працівник» в Ніжині був насиченим та позитивним. Ми не просто зачаклували погоду своїм березнево-листопадовим настроєм, а й успішно відкопали підсніжники та яблучка в полях і дуплах. Жарти жартами, а попрацювали дуже плідно та продуктивно! А головне - перспективно! В неймовірно теплій, ніби родинній, атмосфері спільно з представниками Ніжинського району та Вертіївської громади розробляли підходи, щодо впровадження молодіжної роботи на місцях. Виконали багато практичних завдань та окреслили план дій на майбутнє. Адже попереду стоїть найцікавіша робота - розширення «мережі» молодіжних працівників у своїй рідній громаді! Вже є орієнтири, куди ми прагнемо рухатися у своїй молодіжній роботі в Лосинівській громаді!

Дуже вдячні Ніжинській РДА -  В’ячеславу Івашину, Оксані Мелашенко та Сектору у справах сім'ї, молоді та спорту Андрію Штайнеккеру та Тетяні Листопад за те, що підтримали і організували цей тренінг! І неймовірно вдячні нашій тренерській команді -  Анжелі Тимченко, Ірині Сімоновій,  Альоні Івженко та Олегу Котеленцю за чудовий тренінг.

 

 

Спеціаліст відділу освіти,  сім’ї, молоді та спорту

 Макобрей В.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь