A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

По Лосинівській ОТГ відбулися завершальні загальні збори (схід) мешканців смт.Лосинівка та с.Погребець.

Дата: 27.03.2018 15:02
Кількість переглядів: 1067

Минув рік роботи Лосинівської об’єднаної територіальної громади, яка об’єднала  десять населених пунктів з загальною чисельністю населення  6343 осіб. Про підсумки роботи за 2017рік  по Лосинівській громаді зібралися обговорити  27 березня 2018 року в Лосинівському будинку культури.Фото без опису

 

На загальних зборах громадян були присутні: голова Лосинівської об’єднаної територіальної громади   Володимир Андрієць, перший заступник Ніжинської РДА Сергій Батрак, помічник Народного депутата України Олександра Кодоли – Тамара Стратілат, дільничний інспектор Тоцький Олександр, депутат обласної ради Микола Шматок, директор ТОВ «Агрофірма «Лосинівська» Сергій Селютін, представник ПП «Агропрогрес» Тетяна Сеник, представник  Ніжинсько-Куликівського об’єднаного військового комісаріату, депутати Лосинівської селищної ради, керівники підприємств та установ та мешканці смт. Лосинівка та с.Погребець в кількості 250 учасників.

На порядок денний були винесені такі питання:

  1. Звіт селищного голови про соціально - економічний розвиток селища та виконання селищного бюджету за 2017 рік.
  2. Затвердження розміру сум самооподаткування на 2018 рік.
  • Утримання пожежної команди по 30 грн. з кожного господарського двору;
  • благоустрій кладовища по  30 грн. з кожного господарського двору;
  • благоустрій населеного пункту по 10 грн. з кожного мешканця селища.

Схід села розпочав селищний голова  Володимир Андрієць, який прозвітувався про роботу в 2017 році та зазначив, що станом на 01.01.2018 р. в нашій громаді проживає 6343 особи. Протягом звітного періоду відбулося 17 сесій Лосинівської селищної ради, 11 засідань виконавчого комітету. За минулий рік до селищної ради звернулось 324 громадян. По всіх зверненнях дано відповіді  та прийняті відповідні рішення.

Щодо бюджету за попередній  рік, то всього надходжень за 2017 рік – 32359515. Надійшло доходів до загального фонду в сумі 29733655 грн.90 коп. в тому числі - вчасні доходи громадян - 12461055,90 грн.

  • освітня субвенція – 6492000,00 грн.
  • медична субвенція – 5352500,00 грн.
  • базова дотація – 2232100,00 грн.
  • додаткова дотація – 1585200,00 грн.
  • субвенція на розвиток інфраструктури – 2615400,00 грн.
  • субвенція на соціально - економічний розвиток інфраструктури – 26915400, 00 грн.
  • інша субвенція – 78000,00 грн.
  • субвенція на проведення виборів депутатів – 43000 грн.
  • до спеціального фонду надійшло – 2625856,86 грн.

Видатки по громаді становлять – 31518012 грн.

 

Директор «Агрофірма «Лосинівськака» Сергій Селютін розповів на загальних  зборах про роботу свого підприємства та запропонував надати земельні ділянки працівникам соціальної  сфери.

Представник ПП «Агропрогрес» Тетяна Сеник  розповіла про роботу підприємства, про те скільки земель підприємство орендує та обробляє, яка орендна плата земель та про переоформлення .

Про діяльність Народного депутата України Олександра Кодоли, направлену на розбудову 209-го виборчого округу, доповів його представник  Тамара Стратілат. Традиційно депутат спрямовує державні кошти фонду соціально-економічного розвитку територій на підтримку закладів освіти, культури та медицини. Так, минулого року за сприяння Олександра Кодола були виділені кошти для дитячого майданчика  та спортивного в селищі Лосинівка, встановлено зупинковий комплекс, придбаний ноутбук, музичний центр, велопарковки та лавочки відпочинку.

Зі звітом про криміногенну ситуацію на території та правоохоронну роботу виступив дільничний інспектор поліції Олександр Тоцький.

На загальних зборах мешканці селища Лосинка та села Погребець  розглядали найбільш актуальні проблеми які стосувались ремонту дороги Лосинівка – Талалаївка через Погребець, розширення відділення АТ Ощадбанк та ремонт приміщення, вуличне освітлення, удосконалення роботи очисних споруд ТОВ «Лосинівськиймаслосирзавод». Здавалося, не глобальні проблеми, але надзвичайно важливі. Тож Лосинівська об’єднана територіальна громада і в подальшому докладатиме зусилля  для вирішення проблемних питань та покращення розвитку інфраструктури в селищі Лосинівка.

Селищний голова Володимир Андрієць, подякував  всім своїм односельцям, депутатам, керівникам підприємств та установ, апарату селищної ради, орендарям земельних паїв за порозуміння, підтримку та допомогу.

                                      Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь