A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

Дата: 28.05.2018 12:22
Кількість переглядів: 638

25 травня 2018 року по закладах освіти громади пролунав останній дзвінок! Шкільна родина Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Сальненського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів, Лосинівської ЗОШ І ступеня радо зустріла учнів, батьків та гостей святкового дійства в цей день. Шатурський НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІ ступенів відпустив на літній відпочинок вихованців свого закладу освіти 23.05.2018

Останній день навчання в школі провели 22 одинадцятикласників, 48 здобувачів початкової загальної середньої освіти закінчили початкову школу. Прийшли до храму знань 45 першокласників

За традицією, шкільні родини вітали директори закладів Валентина Гапоненко, Надія Калініченко, Катерина Постол, Микола Свириденко побажали випускникам обрати правильний шлях у житті, успішно здати тестування і вступити у вузи. Також вручили Подяки, Грамоти вчителям та кращим учням школи за призові місця у районних та обласних конкурсах олімпіадах, за успішне навчання.Учні подякували вчителям за їх знання, терпіння, любов до дітей.

Серед гостей на урочистих лінійках у кожному закладі громади побували представники Лосинівської селищної ради, а в Шатурський НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІ ступенів завітав представник від Народного депутата України Олександра Кодоли. Голова Лосинівської селищної ради Володимир Андрієць, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Віктор Кільовий,спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради Таміла Сукач побажали не зупинятися на досягнутому, розвивати свої таланти, творчість, здібності.  Прийшовши привітати молодь із початком дорослого життя гості , як люди справи, насамперед радили випускникам, аби вища освіта стала для них не просто шансом, а й гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації та хорошої зарплатні.

Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята і від вчителів, учнів та їх батьків!

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу.

У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники!

Чудових вам канікул, школярі!

За матеріалами відділу освіти,

сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь