A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Дата: 21.06.2018 09:30
Кількість переглядів: 733

У рамках адміністративно-територіальної реформи у Ніжинському районі утворена у грудні 2016 року – Лосинівська ОТГ. З метою наближення соціальних послуг до клієнтів, відповідно до наказу Міністерства соціальної політики від 21.06.2017 року  №1030 «Про деякі питання діяльності об’єднаної територіальної громади щодо надання послуг із соціальної підтримки населенню» у кожній з об’єднаних громад діє доступна для людей система оперативного і безперешкодного реагування на їх потреби у сфері соціального захисту.

 Оскільки, однією з провідних структур в сфері соціального захисту населення виступає державна служба зайнятості,  Ніжинський міськрайонний центр зайнятості активно долучився до надання послуг населенню безпосередньо на території громад. Уповноваженим представником центру зайнятості стала юрисконсульт Суханкіна Світлана Владиславівна. Згідно графіку, по вівторках у Лосинівській селищній раді, проводила і продовжує проводити особистий прийом населення з питань працевлаштування  та соціального захисту на випадок безробіття.  За цей час  нею здійснено 56 виїздів, надано  167 консультацій.  Досвідчений фахівець – Світлана Вячеславівна працює у центрі зайнятості з 2000 року – розповідає про  умови та порядок реєстрації безробітних, облік осіб, які шукають роботу, призначення та розміри допомоги по безробіттю, про необхідний перелік документів. Усіх бажаючих знайомить із електронними сервісами: навчає шукати роботу на порталі державної служби «Труд», на сайтах «Rabota» та «Work», резервувати час прийому у спеціалістів через сервіс «електронна черга». Звертає увагу населення на широке коло послуг, які надає центр зайнятості своїм клієнтам: пошук роботи, виплата допомоги по безробіттю, професійне навчання, тимчасова зайнятість, індивідуальні та групові  інформаційні та профорієнтаційні послуги.

Консультацію може отримати  не тільки  населення громади, а й роботодавці. Організація громадських та тимчасових робіт, підбір необхідного спеціаліста, професійне навчання на замовлення роботодавця, дії роботодавця в умовах скорочення чисельності працівників – це лише частина переліку послуг, які можна отримати у центрі зайнятості.

Не залишається поза увагою і підростаюче покоління – для учнів шкіл пропонуються профорієнтаційні уроки, дні відкритих дверей центру зайнятості, навчальних закладів, підприємств.

Найближчі  виїзди фахівця  відбудуться 10 липня – у Лосинівську ОТГ. 

Звертайтеся і отримуйте кваліфіковану консультацію з питань зайнятості та безробіття.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь