A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУВСЯ ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР

Дата: 25.06.2018 17:37
Кількість переглядів: 1091

23 червня відбулося традиційне свято – випускний вечір.  В Лосинівській ОТГ випускний вечір святкували  в двох загальноосвітніх навчальних закладах  в Лосинівській ЗОШ І-ІІІ ст. та в  Сальненському НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст.

Фото без опису

Для 22 учнів одинадцятих класів залишились уже в минулому шкільні дні, звичний режим і ритм життя, хвилювання при складанні ЗНО. Ці прекрасні юнаки і дівчата – на порозі майбутнього життя. Серед них – майбутні інженери і програмісти, вчителі, дизайнери, військові, будівельники .

Випускників Лосинівської ЗОШ І – ІІІ ст. привітали : заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Лосинівської селищної ради – Віктор Броварець, голова Ніжинської районної ради – Олег Бузун, та представники від ПП «Агропрогрес», які вручили випускникам пам’ятні подарунки .

Зі словами привітання до випускників Сальненського НВК «ЗНЗ – ДНЗ» І-ІІІ ст. звернувся  начальник відділу освіти,сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради – Віктор Кільовий, представники СТОВ «РІД» та  «УкрАгро»Розвиток» , які також вручили  випускникам на згадку  подарунки.

Чимало гарних теплих, настановчих  слів до випускників  звучало цього вечора від вчителів та батьків. Батьки  в свою чергу випускників подякували викладачам за їх нелегку працю, за увагу й теплоту до дітей протягом всіх років навчання в школі.

Хвилюючі моменти  з життя випускників промайнули в одну мить. З щирими усмішками та сльозами на очах вони прощалися зі школою, класним керівником, вчителями, однокласниками.

Свято продовжилось випускним балом. А вранці – традиційна зустріч сходу сонця та першого дня самостійного життя.

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь