A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДЕНЬ ЗНАНЬ

Дата: 01.09.2017 16:39
Кількість переглядів: 889

Фото без опису

     В школах Лосинівської ОТГ, як і у всіх навчальних закладах України пройшло урочисте свято День знань. До 1-го вересня готувалися не тільки школярі, вчителі та батьки, але в цьому році вперше готувалися до школи і новостворений відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту, що відкрився в Лосинівській ОТГ. 4 загальноосвітні школи відкрили двері для своїх учнів в День знань, а саме: Лосинівська ЗОШ I-III., Лосинівьска ЗОШ I ст., Сальненський  НВК «ЗНЗ-ДНЗ»I-III ст., Шатурський НВК «ЗНЗ-ДНЗ» I-II ст.  У 2017/2018 навчальному році в Лосинівській громаді за парти сядуть 35 першокласників.

    За літній період всі навчальні заклади підготовлені до початку навчального року. Так, у Сальненському НВК «ЗНЗ-ДНЗ»I-III ст. за кошти громади проведено ремонт шкільної їдальні. На ці роботи було виділено 20521 грн. Також замінили вхідні двері у школі  (9990 грн.). За дорученням селищного голови Андрійця В.М. для учнів 5-х класів Лосинівської ЗОШ I-III ст. придбано 10 комплектів підручників на суму близько 5000 грн., а у Шатурський НВК «ЗНЗ-ДНЗ» I-II ст. буде придбано мийну ванну для харчоблоку (6500 грн.). Депутат Чернігівської обласної ради Шматок М.М. допоміг придбати у Лосинівську ЗОШ I-III ст. парти європейського рівня.

      Урочисті лінійки почалися одночасно у всіх чотирьох школах. Як завжди на майданчиках школи зібралося дуже багато людей. Всі учні вишикувалися на шкільних подвір’ях. В цьому році учнів вітали представники від відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту та Лосинівської селищної ради. Так, в Лосинівській ЗОШ I-III ст. звучало привітання від начальника відділу освіти Кільового В.М., в Лосинівській ЗОШ  I ст. школярів привітала керуюча справами Лосинівської селищної ради Боровик О.М., в Сальненському НВК «ЗНЗ-ДНЗ»I-III ст. школярів вітала спеціаліст відділу освіти Сукач Т.М., в Шатурському НВК «ЗНЗ-ДНЗ» I-II ст. привітала спеціаліст відділу освіти Макобрей В.В.

Загальновідомо, що знання – це сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу. Вони, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні нам для будівництва громади. Кожен з нас, перегортаючи сторінки свого життя, зупиниться на тій, що має назву "школа". І полинуть тоді думки приємні, життєрадісні, і защемить серце, бо згадуєш своє дитинство, юність, своїх кращих друзів, своїх порадників і наставників – учителів.

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Першокласникам хочеться побажати любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваємось, що ви, наші юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями.

Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати а й основам великої науки – життя.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь