A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

НОВОРІЧНІ СВЯТА ПО ЛОСИНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 02.01.2018 21:47
Кількість переглядів: 2712

Для жителів нашої громади свято Нового Року, як і будь – яке інше свято є особливо радісне й довгоочікуване. Його чекають не тільки діти, а й дорослі.  

 Традиційно напередодні Нового Року гості  та мешканці селища, поспішають на святковий концерт.З 28 по 31 грудня концерти  проходили не тільки в Лосинівці, а й у селах громади : Шатурі, Шняківці, Сальному, Терешківці та Леонідівці.

         28 грудня в с.Шатура  ялинка засяяла яскравими вогнями та запросила всіх жителів села на новорічний святковий концерт, який розпочався традиційно з привітання старости села Шатура – Людмили Петренко, яка побажала перш за все міцного здоров’я, мирного неба, натхнення, вагомих здобутків, втілення найпотаємніших задумів і мрій! Новорічний концерт для жителів с. Шатура підготували працівники відділу культури та туризму Лосинівської ОТГ та працівники Лосинівського будинку культури.  Для мешканців села був проведений  розіграш  новорічної лотереї, де розігрувалися призи.  Всі глядачі отримали незабутні враження та аплодували бурхливими оплесками.

     Для жителів  села Терешківка  новорічний святковий концерт  відбувся 29 грудня. Святкове дійство розпочалося з привітань старости  села Терешківка  – Лідії Смоленської, яка побажала всім здоров’я, щастя та життєвих гараздів. Лунали пісні для глядачів від гурту «Червона калина» , під керівництвом Віталія Осипенка. Всі глядачі були задоволені та отримали масу позитивних емоцій.

      Для жителів селища Лосинівка , сіл Шняківка та Сальне концерти проводилися 30 грудня.

     У Лосинівському будинку культури глядацька зала була переповнена. Відбувся новорічний концерт на найвищому рівні. Підготували  та провели справжні професіонали  - працівники відділу культури і туризму Лосинівської ОТГ: Мельникова Тетяна, Река Яна, Опанасенко Наталія та працівники Лосинівського будинку культури, а саме: вокальний квінтет  "Душі криниця" під керівництвом Василя Боровика, народний аматорський жіночий  колектив «Горлиця» під керівництвом Валентини Гавриляко. Свій  танок продемонстрували випускники Ніжинської  районної дитячої школи мистецтв, які зібралися  спеціально привітати мешканців селища. Жодне свято не відбувається без   хореографічного колективу "Мрія"   під керівництвом Наталії та Юлії Ващенко, та учнів Лосинівської ЗОШ   І-ІІІ ст. під керівництвом Валерія Дерев'янка. Все розпочалося традиційно, всіх присутніх в залі з наступаючим Новим роком привітав селищний голова – Володимир Андрієць, який побажав міцного здоров’я, сімейного благополуччя, тепла, любові, миру і Божої благодаті в кожен дім! Свято промайнуло непомітно, всі присутні отримали масу задоволення від побаченого та почутого.

В селі Шняківка, в малому приміщенні сільського клубу також  зібралася багато гостей.  Програму для мешканців села підготували спільними зусиллями, староста с.Шняківка – Тетяна Улько, завідувач сільською бібліотекою – Людмила Резвін та художній керівник народного аматорського родинного  ансамблю  «Берегиня» - Анатолій Лисенко. Всіх присутніх гостей з Новим Роком привітала староста -  Тетяна Улько, яка побажала міцного здоров’я, щастя, родинного затишку та всього найкращого в новому році. На святкову програму завітали Дід Мороз та Снігуронька від яких  малеча отримала солоденькі подарунки. Всі присутні  залишилися в гарному настрої .

         Сальнянці,   також зустріли Новий рік всі разом, у  сільському клубі. Новорічне свято для мешканців села організував керівник підприємства ТОВ «УкрАгроРозвитак» - Василь Снісаренко. Розпочалося все з привітання старости сіл Сальне та Садове  – Ніни Броварчук, яка побажала в новому році радості та натхнення на нові звершення. До привітань приєдналися також гості свята, заступник голови Ніжинської районної ради Наталія Берізка та керівник компанії ТОВ «УкрАгроРозвиток» - Василь Снісаренко. Наймолодші гості свята продемонстрували свою творчість та отримали подарунки. На свято завітали Дід Мороз та Снігуронька разом з творчими колективами. Найголовнішим десертом на святі був шоколадний фонтан. У ході всього свята кожен бажаючий міг взяти участь у новорічному розіграші.

         31 грудня в центрі села Леонідівка, з надією на кращі часи, з вірою у щасливе майбутнє, біля ялинки відбувся новорічний концерт за ініціативи депутата Лосинівської селищної ради – Івана Прокопенка. З вітальним словом до односельчан звернулася староста сіл Вікторівка, Леонідівка, Степ – Наталія Гайдей, яка привітала всіх з наступаючими новорічними святами, та побажала всім сім’ям родинного затишку, благополуччя та добробуту. У підготовці до концертної програми долучився завідувач Вікторівським сільським клубом – Віталій Хіміч. Лунали того вечора  для мешканців села новорічні пісні від колективу  «Галичаночка»  Гальцького сільського клубу. На свято також завітали Дід Мороз і Снігуронька, які роздавали солоденькі подарунки для дітлахів. Всі  мешканці були  вдячні за привітання.

Тож нехай в новому році мир панує в нашій  країні, наших оселях та серці кожного українця. Всього найкращого в Новому 2018 році! З Новим Роком та Різдвом Христовим  шановні мешканці нашої громади!

                                                                                                                             Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь