A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ХХХ РАЙОННИЙ ТУРИСТСЬКО-КРАЄЗНАВЧИЙ ЗЛІТ

Дата: 17.06.2018 17:34
Кількість переглядів: 1021

Відповідно до річного плану роботи відділу освіти Ніжинської районної державної адміністрації, відділу освіти сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради, районного методичного кабінету на 2018 рік, та з метою популяризації туризму, здорового способу життя серед учнівської молоді, підвищення рівня підготовки учасників змагань і керівників команд, безпеки проведення туристських подорожей, узагальнення, пропаганди та розповсюдження кращого досвіду організації туристсько-краєзнавчої роботи з дітьми, з 11 по 14 червня 2018 року в урочищі «Піскуново» (Бурківська сільська рада) відбувся ХХХ районний туристсько-краєзнавчий зліт.

На юбілейні змагання з’їхались не лише учасники, але й досвідчені туристи: Анатолій Крашенінніков, Володимир Орел, Андрій Дзюба, Михайло Ріпа. Було все…і теплі спогади, і цікаві зустрічі. Сім команд Ніжинського району приїхали випробувати свої туристичні вміння. Лосинівську об’єднану територіальну громаду представляли дві:

  1.  «Карабін»
  2. «Перці»

Тренери : Григорій Яременко, Ольга Опанасенко(учителі Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів)

Медичне забезпечення Олег Коваль

Учасники змагалися в конкурсах:

  • Спортивне орієнтування
  • Крос-похід
  • Туристична смуга перешкод
  • Конкурсна програма

За результатами проведених змагань та конкурсів команда «Карабін»(Лосинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) посіла І місце в загальному заліку. Найкращий результат у «Крос-поході»! «Конкурсна програма» - рівна кількість балів з командою Черняхівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів. У «Туристичній смузі перешкод» лосинівчани поступилися балами туристам Данинського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів.

Особливо цікавою стала для всіх «Конкурсна програма», що складалася із завдань:

  • Останній герой
  • Конкурс української страви
  • «Закритий конкурс»

Традиційні українські галушки з прохолодним узваром не залишили байдужим всіх присутніх. А запашні сирники зі сметаною, творчо представлені «карабінцями» підкорили всіх членів суддівської комісії.

Приємним моментом для всіх учасників став приїзд гостей з солодкими подарунками.Туристичний зліт відвідали Голова Ніжинської районної державної адміністрації Вячеслав Анатолійович Івашин та заступник голови райдержадміністрації Оксана Миколаївна Мелашенко.

Змагання пролетіли «на одному диханні». Методист відділу освіти Інга Чеботаєва подякувала всім учасникам зліту, вручила переможцям грамоти відділу освіти Ніжинської РДА.

Команда «Карабін»(Лосинівська ЗОШ І-ІІІ ст) отримала грамоту за зайняте І місце та казан(20л) від Лосинівської громади.!

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради щиро вітає учнів та їх наставників з перемогою! Бажаємо й надалі йти переможною ходою по туристичній стежці!!!

 Команда учнів-туристів Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом своїх тренерів Григорія Яременка та Ольги Опанасенко займає І місце в туристичних перегонах п’ятий рік поспіль!

За матеріалами відділу освіти,

 сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь