Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ СЕРЕД НАСЕЛЕННЯ ОЗДОРОВЧОЇ РУХОВОЇ АКТИВНОСТІ

Дата: 03.09.2018 15:05
Кількість переглядів: 774

30 серпня 2018 року відбулося засідання координаційної ради з питань популяризації серед населення оздоровчої рухової активності, яке провела заступник голови Ніжинської районної державної адміністрації Оксана Мелашенко.

Фото без опису

Від Лосинівської селищної  ради участь у засіданні взяли: керуюча справами (секретар) виконавчого комітету - Олена Боровик та фахівець фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності - Оксана Талалаївська.

Першочергово в ході засідання було затверджено положення про Координаційну ради з питань популяризації серед населення оздоровчої рухової активності при районній державній адміністрації, відповідно до якого рада є консультативно-дорадчим органом, утвореним з метою створення в суспільстві умов для оздоровчої рухової активності та здорового способу життя заради формування здоров’я громадян району.

Основними завданнями Координаційної ради є сприяння забезпеченню координації дій місцевих органів виконавчої влади району та органів місцевого самоврядування з питань популяризації серед населення оздоровчої рухової активності та здорового способу життя, а також визначення шляхів, механізмів та способів вирішення питань впровадження оздоровчої рухової активності в різні сфери життєдіяльності, підвищення ефективності діяльності місцевих органів виконавчої влади району та органів місцевого самоврядування із зазначених питань.

Далі учасники засідання обговорили підготовку до проведення в районі заходів з нагоди Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня, що відбудеться на початку вересня в рамках Дня фізичної культури і спорту.

Спортивні заходи будуть проходити в навчальних закладах населених пунктів району, а також заплановано проведення загальнорайонного заходу - спартакіади, у якій візьмуть участь представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, спортсмени, тренери.  Дата проведення - 07 вересня.

Такі заходи сприятимуть залученню жителів району до занять фізичною культурою і спортом, пропагуватимуть здоровий спосіб життя.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 За матеріалами організаційний відділ районної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь