A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Дата: 26.12.2018 12:37
Кількість переглядів: 561

День Святого Миколая – день коли приходить у кожну сімю благодать, радість і свято. В цей день кожен чекає на здійснення найзаповітніших мрій, бажань. Для дітлахів це найбажаніше свято, і не дивно, адже саме Святий Миколай – покровитель дітей.

Фото без описуТож не випадково вже другий рік поспіль Чернігівська обласна державна адміністрація організовує святковий захід з нагоди  Дня Святого Миколая для дітей соціально-незахищених категорій області.

Свято відбулося 19 грудня в Чернігівському обласному палаці дітей та юнацтва. На заході були присутні дітлахи з усієї області ( близько 400 дітей). Відвідали святковий захід діти з Лоснівської ОТГ .

Святкове дійство розпочалося з привітання Олександра Мисника, голови Чернігівської  обласної державної адміністрації. Далі  діти мали можливість поринути у світ казки, відчути себе частиною чарівного дійства разом із казковими героями. Доторкнутися  до світу новорічних пригод, які підготувала для малечі  працівники та учні Чернігівського обласного палаці дітей та юнацтва. Святий Миколай, Дід Морозенко, Снігурочка, Заморозка, Янгол, Чортеня, інші персонажі казок та мультфільмів  своїми піснями, танцями, іграми розважали всіх присутніх. Це був не єдиний подарунок, який чекав на дітей. В кінці свята вся дітвора отримала солодощі. А головне, що маленькі учасники заходу отримали незабутні враження, радісні емоції, заряд позитивної енергії від концертно-розважальної програми.

Щиро дякуємо голові Лосинівської селищної ради Володимиру Андрійцю  за забезпечення організованого підвозу дітей до м. Чернігова на свято до Дня Святого Миколая, а Чернігівській обласній державній адміністрації за чудову організацію, цікаву та насичену програму заходу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

Начальник служби у справах дітей

Віта Макобрей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь