A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЗИМОВИЙ КУБОК МИСЛИВСЬКИХ ТРАДИЦІЙ-2019

Дата: 24.01.2019 09:14
Кількість переглядів: 677

19 січня 2019 року вдруге в мисливських угіддях біля села Сальне Лосинівської ОТГ відбулися міжобласні змагання з мисливського біатлону –  « Зимовий кубок мисливських традицій – 2019″.

Мисливський біатлон – це зимовий вид спорту,  що поєднує лижні перегони на спеціалізованих мисливських лижах без використання бігових палиць і стрільбу кулею стоячи на одному або декількох вогневих рубежах з гладкоствольної мисливської рушниці 12/16/20 калібрів.

 Яскраві емоції, гарячий азарт і гарний настрій супроводжували всіх учасників і гостей на протязі всього дня. Керівником  змагань є президент Федерації мисливського біатлонуУкраїни – Ігор Калініченко, мешканець села Сальне, а генеральним спонсором виступив Анатолій Гунько- наш земляк. Позмагатись за перемогу виявили бажання 30 учасників (10 команд) з різних областей. Багато хто вперше приймав  участь у змаганнях, дехто вже в друге, але кожен із учасників йшов впевнено до перемоги . Перед початком змагань до всіх присутніх звернувся селищний голова – Володимир Андрієць, керівник змагань – Ігор Калініченко, голова районної ради УТМР- Олексій Могильов  побажали всім учасникам сили, витримки, натхнення, влучної стрільби та перемоги. Лижі, рушниця, мішень, влучний постріл та азарт. Саме так відбувалися змагання серед мисливців. Всі учасники  в ході змагань показували справжню боротьбу і жагу до перемоги!.

За результатами змагань було визначено призові місця серед команд:

І місце - команда ПМК «Лосинівка» Ніжин УТМР;

ІІ місце – команда «Ніжинська районна рада УТМР»;

ІІІ місце- команда МК «Звіробій» Ніжин УТМР»;

Всі команди були нагороджені цінними призами та мали змогу поласувати смачним мисливським обідом . Щиро вітаємо наших переможців! Бажаємо й надалі успіхів та перемог!

Селищний голова та виконавчий комітет Лосинівської селищної ради висловлює щиру подяку Ігору Калініченку, Анатолію Гуньку, директору  СТОВ «Рід»- Миколі Чуприні, директору ТОВ «АгроУспіх» - Володимиру Олешку за організацію та проведення змагань. Такі змагання принесли задовалення для душі не тільки для  мисливців, а й для кожного гостя, хто перебував на території угіддя.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь