Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЗИМОВИЙ КУБОК МИСЛИВСЬКИХ ТРАДИЦІЙ-2019

Дата: 24.01.2019 09:14
Кількість переглядів: 697

19 січня 2019 року вдруге в мисливських угіддях біля села Сальне Лосинівської ОТГ відбулися міжобласні змагання з мисливського біатлону –  « Зимовий кубок мисливських традицій – 2019″.

Фото без описуМисливський біатлон – це зимовий вид спорту,  що поєднує лижні перегони на спеціалізованих мисливських лижах без використання бігових палиць і стрільбу кулею стоячи на одному або декількох вогневих рубежах з гладкоствольної мисливської рушниці 12/16/20 калібрів.

 Яскраві емоції, гарячий азарт і гарний настрій супроводжували всіх учасників і гостей на протязі всього дня. Керівником  змагань є президент Федерації мисливського біатлонуУкраїни – Ігор Калініченко, мешканець села Сальне, а генеральним спонсором виступив Анатолій Гунько- наш земляк. Позмагатись за перемогу виявили бажання 30 учасників (10 команд) з різних областей. Багато хто вперше приймав  участь у змаганнях, дехто вже в друге, але кожен із учасників йшов впевнено до перемоги . Перед початком змагань до всіх присутніх звернувся селищний голова – Володимир Андрієць, керівник змагань – Ігор Калініченко, голова районної ради УТМР- Олексій Могильов  побажали всім учасникам сили, витримки, натхнення, влучної стрільби та перемоги. Лижі, рушниця, мішень, влучний постріл та азарт. Саме так відбувалися змагання серед мисливців. Всі учасники  в ході змагань показували справжню боротьбу і жагу до перемоги!.

За результатами змагань було визначено призові місця серед команд:

І місце - команда ПМК «Лосинівка» Ніжин УТМР;

ІІ місце – команда «Ніжинська районна рада УТМР»;

ІІІ місце- команда МК «Звіробій» Ніжин УТМР»;

Всі команди були нагороджені цінними призами та мали змогу поласувати смачним мисливським обідом . Щиро вітаємо наших переможців! Бажаємо й надалі успіхів та перемог!

Селищний голова та виконавчий комітет Лосинівської селищної ради висловлює щиру подяку Ігору Калініченку, Анатолію Гуньку, директору  СТОВ «Рід»- Миколі Чуприні, директору ТОВ «АгроУспіх» - Володимиру Олешку за організацію та проведення змагань. Такі змагання принесли задовалення для душі не тільки для  мисливців, а й для кожного гостя, хто перебував на території угіддя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь