A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

СВІЙ 106-Й ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ЗУСТРІЛА – КАТЕРИНА ЛАВРІВНА РЕМЕНЮК

Дата: 18.11.2019 14:57
Кількість переглядів: 503

16 листопада, виповнилося 106 років найстаршій жительці не лише Лосинівської ОТГ, а й Ніжинського району - Катерині Лаврівні Ременюк, яка народилась і прожила все своє життя у селищі Лосинівка.

Фото без опису

Цій жінці довелося побачити все: і війну, і голод, і перемогу, пройти через сумні та радісні хвилини життя. Катерина Лаврівна рано залишилась вдовою, тож все своє життя присвятила дітям, онукам та правнукам. Вона завжди тяжко працювала, аби прогодувати свою родину.  Катерина Лаврівна через свій поважний вік вже погано бачить, але добре пам’ятає своє нелегке прожите життя. Не зважаючи на свій вік, вона дуже охайна та комунікабельна. Слухати її розповіді про життя– одне задоволення. Із поважною датою приїхали привітали іменинницю селищний голова Володимир Андрієць, секретар селищної ради Наталія Кошарна, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Олена Боровик, директор центру надання соціальних послуг  Лосинівської селищної ради Лариса Костюченко, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Шевчун. Всі присутні  завітали до Катерини Лаврівни з квітами та подарунками, побажали їй міцного здоров’я та довголіття. Селищний голова Володимир Андрієць вручив іменинниці грамоту за сумлінну та віддану працю, чуйність, доброзичливість, вагомий внесок у розвиток селища та з нагоди святкування 106-ти річного ювілею.

Від імені виконавчого комітету Лосинівської селищної ради щиро вітаємо Катерину Лаврівну з Днем народження. Бажаємо міцного здоров'я, благополуччя, любові та поваги від нащадків, родинного тепла, затишку і  ще довгих років життя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь