Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЗБОРИ ГРОМАДЯН ПРОЙШЛИ У ЛОСИНІВЦІ

Дата: 27.02.2020 09:17
Кількість переглядів: 510

Минув ще один рік роботи Лосинівської об’єднаної  територіальної громади. Про підсумки роботи за 2019 рік говорили 25 лютого 2020 року на загальних зборах громадян, які проходили у Лосинівському будинку культури.

Фото без опису

Участь у заході взяли голова Лосинівської об’єднаної територіальної громади Володимир Андрієць, директор ТОВ «Агрофірма «Лосинівська» Сергій Селютін, директор 3 –го відділення ПП «Агропрогрес» Володимир Мозговий, представник 3-го відділення ПП «Агропрогрес» Тетяна Сеник,  головний лікар КНП «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Іван Бондар,начальник відділу комплектування Ніжинського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Галата, депутати Лосинівської селищної ради, керівники підприємств, установ та організацій, мешканці смт.Лосинівка та с.Погребець. Людей на збори прийшло досить багато в кількості 230 учасників, що говорить про небайдужість долі рідного селища.

На порядок денний були винесені такі питання:

  1. Звіт селищного голови про соціально-економічний розвиток селища та виконання селищного бюджету  за 2019 рік.
  2. Про встановлення розміру сум самооподаткування на 2020 рік.
  3. Про заходи щодо зміцнення законності та правопорядку на території селищної ради, збереження державної, колективної та приватної власності.
  4. Про забезпечення ефективної роботи з організації та забезпечення пожежної безпеки на території Лосинівської селищної ради

         Розпочав загальні збори громадян селищний голова  Володимир Андрієць, який озвучив свій звіт про виконання бюджету та Програму соціально-економічного розвитку за 2019 рік. Також він розповів про заплановані роботи у поточному році.

Директор ТОВ «Агрофірма «Лосинівська» Сергій Селютін, розповів на загальних зборах про роботу свого підприємства.

Директор 3 –го відділення ПП «Агропрогрес» Володимир Мозговий та представник 3-го відділення ПП «Агропрогрес» Тетяна Сеник розповіли про стан виплат орендної плати за паї, надану соціальну допомогу жителям, а також відповіли на індивідуальні запитання мешканців.

Начальник відділу комплектування Ніжинського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Галата, проінформував всіх присутніх про призов. Також наголосив про те, що призовники, яким надійшли повістки зобов’язані з'явитися до військового комісаріату в установлені терміни, зазначені в повістці.

         Із зали лунало багато пропозицій та запитань. Зокрема, стосувалися вони вуличного освітлення, ремонту доріг, про суму виплати орендної плати за пай, встановлення дорожніх знаків по вулицях селища для вантажних автомобілів з обмеженою вагою та відкриття в смт.Лосинівка АЗС.

   На чимало запитань учасників зборів відповіді надав селищний голова Володимир Андрієць. Він подякував учасникам зборів за небайдужість до долі селища.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь