A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

НАРАДА ІЗ СОЦІАЛЬНИМИ РОБІТНИКАМИ

Дата: 08.04.2021 16:56
Кількість переглядів: 798

Відповідно до графіка щотижневого плану  роботи Лосинівської селищної ради на поточний тиждень 07 квітня 2021 року  відбулася нарада з соціальними робітниками.

 У нараді взяли участь: селищний голова - Анатолій Стрілець,  директор Центру надання соціальних послуг Лосинівської селищної ради - Лариса Костюченко та  начальник відділу соціального захисту населення - Людмила Олійник, завідувач сектору оборонно-мобілізаційної роботи, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій - Сергій Постол.

Очільник громади окреслив присутнім план роботи та зазначив, що основне завдання - забезпечити  надання послуг на високому рівні. Наголосив, соціальним робітникам, щоб поширювали попереджувальну інформації серед людей похилого віку про те,  «Як не стати жертвою шахраїв». Особливу увагу звернув на догляд одиноких людей в період пандемії.

Під час проведення наради Сергій Постол- завідувач сектору оборонно-мобілізаційної роботи, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій  провів навчання та інструктаж для соціальних робітників з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій в надзвичайних ситуаціях.

Начальник відділу соціального захисту населення ознайомила соціальних робітників із особливостями оформлення документів для призначення допомоги 80-ти річним (який пакет документів потрібен) . Також наголосила, що основним документом  для призначення допомоги є висновок  лікарської консультативної комісії, де обов’язково повинно бути зазначено, що заявник потребує постійного стороннього догляду.

Директор Центру разом з соціальними працівниками підсумували розглянуті питання, провели підсумки роботи за березень місяць, окреслили  плани роботи на квітень місяць та інше.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь