A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

РОБОЧА ГРУПА ОБГОВОРИЛА КОНКРЕТНІ НАПРЯМКИ МІСЦЕВОГО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

Дата: 21.04.2021 12:06
Кількість переглядів: 327

Створення центру підтримки бізнесу, сілськогосподарські кооперативи та розвиток місцевих ремесел – саме на таких напрямках зосередили увагу члени робочої групи з місцевого економічного розвитку на черговому засіданні, яке пройшло спільно з консультантами цього напрямку від програми «ДОБРЕ» Петром Лазарчуком та Віталієм Юрків, а також координатором проекту по Лосинівській ТГ Наталією Сафроновою.

Фото без опису

Мабуть багато з жителів громади, навіть ті, хто ніколи не займалися власною справою, задумувались над тим, аби її започаткувати, але не могли визначитися з чого почати, не знали куди звернутись за допомогою. Ті, хто спробував себе в бізнесі часто стикались з проблемами юридичного характеру, пошуків ринків збуту продукції – і теж опускали руки. А це могли б бути нові робочі місця, нові можливості для самореалізації мешканців громади, додаткові надходження до місцевого бюджету, задоволення населення в окремих послугах. Чи важливо це для Лосинівської громади? Важливо, адже місцевий економічний розвиток без підтримки і розвитку підприємництва не може бути. Інакше бізнес обере собі іншу громаду. Розуміє це і влада, і бізнес, і громадськість, тому і зосередили увагу саме на цих напрямках роботи.

В розробці проектів повинні брати участь всі зацікавлені сторони, але  в першу чергу – ініціатори проектів.  То ж не будьмо осторонь. Усіх, кому цікаві ці напрямки  МЕР , а можливо має й свої ідеї, чекаємо на зустрічах в селищній раді, про дату та час яких буде повідомлено додатково.

 

 

Захід проходив в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без опису

Фото без опису

 

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь