A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 28.05.2021 16:03
Кількість переглядів: 347

Сьогодні, 28 травня 2021 року, відбулось засідання виконавчого комітету Лосинівської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця.

Фото без опису

 На початку селищний голова привітав членів виконкому, які святкували день народження в травні. Побажав їм добра, здоров’я, сімейного затишку та благополуччя. На порядок денний було винесено 17 питань. Після оголошення порядку денного перейшли безпосередньо до розгляду питань. Зі звітом про роботу Лосинівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату у напряму професійної орієнтації учнівської молоді у 2020-2021 н.р. виступив директор - Петро Костюченко. Про роботу центру дитячої та юнацької творчості в напрямку творчого та культурного розвитку учнівської молоді Лосинівської територіальної громади у 2020-2021 н.р. доповідав  директор - Микола Борщ.

В рамках засідання виконкому прийняті рішення щодо подальшої долі дітей, які потрапили у складні життєві обставини. Окрім цього, було розглянуто інші питання, які стосувалися, присвоєння  адреси  об’єкту нерухомого майна, про організацію та проведення заходів до Дня захисту дітей в ТГ. Затвердили «Дорожню карту підвищення рівня спроможності Лосинівської селищної ради».

Окремий блок питань, які розглянули члени виконкому та підтримали відповідні рішення, стосувався виділення та надання матеріальної грошової допомоги.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Лосинівської територіальної громади.

 

 

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь