A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЗУСТРІЧ ДЛЯ АКТИВНИХ МЕШКАНЦІВ «ГРОМАДСЬКІСТЬ ДЛЯ ГРОМАД»

Дата: 11.06.2021 16:11
Кількість переглядів: 329

18 червня 14.00 в приміщенні Лосинівської селищної ради (зал засідань) відбудеться зустрічі для активних мешканців “Громадськість для громади”.

Запрошуємо жителів з громад-партнерів програми DOBRE на неформальну освітню зустріч для спільного обговорення актуальних питань життя громади, напрацювання ідей вирішення місцевих проблем, згуртування громади та залучення жителів до прийняття рішень.

Також під час заходу буде надана інформація про проведення Чернігівської літньої школи громадської активносі та анонсовано оголошення конкурсу грантів для громадських організацій та ініціативних груп.

Чекаємо представників громадських організацій, ініціативних груп, працівників освіти та культури, молодь, активних жителів, які прагнуть змінювати життя своєї громади.

У програмі зустрічі:

 Як громадській організацій або ініціативній групі провести аналіз свого організаційного розвитку, знайти перспективи та потенціал, розробити план організаційного розвитку.

 Можливості Чернігівської літньої школи громадянської активності - навчання для громадських активістів, яке дасть змогу розібратись у тому, як раціонально використовувати наявні ресурси ГО та обрати напрямки роботи.

 Проведення локального аналізу з визначення потреб та пріоритетів громади пошук теми власного проєкту

 Як взяти участь у конкурсі проєктів місцевих ініціатив та отримати грант від програми DOBRE на реалізацію власного проєкту або ідеї від програми

Дискусія “Що потрібно громадським активістам для успішного розвитку”.

Захід відбуватиметься офлайн, безкоштовно, кількість місць обмежена, реєстрація на захід обов’язкова. Саме після реєстрації на вказану Вами електронну скриньку Ви отримаєте детальну інформацію щодо зустрічі.

Реєстрація за посиланням https://forms.gle/ak1euL1mw3iZEimP7

Контактна особа Наталія Висіканець, vysikanetsn@gmail.com,

тел.:0952850539

Захід відбувається у рамках проєкту "Голос громади у місцевому самоврядуванні", компоненту Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). У Чернігівській області виконавцем проєкту є громадська організація Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень в партнерстві з громадським об’єднанням "Спілка Ініціатив Чернігівщини".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь