A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

В ДОБРУ ПУТЬ - ВИПУСКНИКИ

Дата: 02.07.2021 15:25
Кількість переглядів: 401

Випускний – надзвичайна подія: радісна, урочиста, яскрава, весела, але водночас і сумна. Доводиться прощатися з рідною школою, затишними класами, дорогими вчителями, які упродовж багатьох років готували здобувачів освіти до самостійного життя.

Фото без опису

Кожного року свято випускного в с.Світанок є особливим не тільки для самих випускників, а й для всіх його жителів. В доросле життя 30 червня 2021 року проводжали 5 випускників із Світанківського ЗЗСО Лосинівської селищної ради..

Розділили радість свята із випускниками запрошені гості: спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Наталія Гавриш,головний лісничий ДП «Ніжинський лісгосп» Марахонько Олександр та голова ПК ДП «Ніжинський лісгосп» Юлія Стрілець

Вітаючи із закінченням школи, Наталія Гавриш передала вітання від імені Лосинівського селищного голови Анатолія Стрільця та виконавчого комітету Лосинівської селищної ради, нагородила класного керівника 11 класу Світлану Гакал та випускницю Ярославу Овраменко грамотами селищного голови, а на пам’ять кожний випускник отримав від громади USB флешку.

Головний лісничий ДП «Ніжинський лісгосп» Марахонько Олександр та голова ПК ДП «Ніжинський лісгосп» Юлія Стрілець побажали всім випускникам успіхів, наснаги, терпіння, нових досягнень, і всього найкращого у майбутньому,а на згадку вручили подарунки.

Найбільш хвилюючою була мить отримання документів про повну загальну середню освіту, адже до цього дня було 11 років сумлінного навчання.

Ведучі запросили на сцену найчарівніших, найяскравіших зірочок у навчанні, випускників 2020/2021 н.р. Справжньою гордістю громади цьогоріч стала Ярослава Овраменко, яка нагороджена срібною медаллю за високі досягнення у навчанні. Єдина медалістка в Лосинівській територіальній громаді.

Святкового настрою додавали виступи молодших школярів закладу.

Прощалися випускники із шкільним життям у ритмі останнього вальсу з своїми батьками

В безхмарне вечірнє небо, під веселий галас глядачів, злетіли повітряні кульки із бажаннями випускників. Нове, доросле життя розпочалося.

Щасти вам, дорогі випускники! В добрий путь на добрий час!

Фото без опису

Фото без опису

Спеціаліст відділу освіти,

 сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради

Наталія ГАВРИШ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь