A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРАЦІВНИКАМ ПРО ДІЇ У РАЗІ ВІДКРИТТЯ ЕЛЕКТРОННОГО ЛИСТА НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ

Дата: 19.07.2021 11:11
Кількість переглядів: 248

З 04.06.2021 до 01.09.2021 заклади охорони здоров’я переходять на електронні лікарняні. Якщо Ви захворієте, лікар може відкрити Вам електронний листок непрацездатності. Після 01.09.2021 паперових лікарняних не буде, заклади охорони здоров’я видаватимуть лише електронні листки непрацездатності.

Фото без опису

Якщо Вам відкрили електронний листок непрацездатності, роздруковувати його та передавати на підприємство не треба — ані при відкритті е-лікарняного, ані після того, як його закриють. Електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.

Будь ласка, зателефонуйте до кадровика одразу після того, як лікар відкрив та закрив Ваш е-лікарняний, і повідомте нас про це. Це важливо для вчасного нарахування лікарняних.

Перевіряйте інформацію у своїх листках непрацездатності (номер, дата відкриття, дата закриття, причина непрацездатності). Зробити це можете в Кабінеті застрахованої особи на вебпорталі ПФУ (пункт меню «Мої листки непрацездатності») або на Порталі Дія. Якщо виявили неточності, інформуйте лікаря. Він має внести зміни в електронний медичний висновок.

Якщо Вам відкрили лікарняний на паперовому бланку, лікар закриє, а за потреби продовжить його теж на паперовому бланку, навіть у разі переходу лікарні на електронний формат.

Те, що Вам видали е-лікарняний, жодним чином не вплине на його оплату. Розмір допомоги по тимчасовій втраті працездатності становитиме, як і раніше 50—100% середнього доходу залежно від тривалості стажу, а розмір допомоги по вагітності та пологах — 100% середнього доходу.

 

Сектор з

управління персоналом

апарату Ніжинської РДА           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь