A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛОСИНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 29.10.2021 15:20
Кількість переглядів: 301

Вкотре звертаюсь до вас щодо ситуації, пов’язаної із пандемією на Ковід! Статистика свідчіть про різке зростання числа хворих. Станом на 29 жовтня 2021 року, в Лосинівській громаді хворих на коронавірус – 67 осіб, за останню добу – 20 підтверджених випадки і що найгірше – щодня збільшується кількість смертей!

Фото без опису

За останній період маємо вже три померлих по Лосинівській громаді від наслідків COVID-19. Висловлюю свої співчуття близьким померлих.

З 29 жовтня 2021 року Чернігівська область входить до «червної» зони небезпеки поширення хвороби.

Необхідно усвідомити, що вакцинацію введено як альтернативу локдаунам, через які закриваються установи і підприємства, а відповідно – втрачають роботу люди.

То ж вакцинувавшись ви зможете жити і працювати далі без карантинних обмежень! Закликаю не зволікати і йти на щеплення у найближчий пункт вакцинації.

Від початку кампанії по вакцинації в територіальній громаді станом на 29.10.2021 р. проведено- 1269 щеплень.

На даний час Лосинівська громада забезпечена ефективними та безпечними вакцинами у повному обсязі (Astra Zeneca, CoronaVac). Кожен, хто бажає вакцинуватися, може звернутися до свого сімейного лікаря або до Лосинівської чи Галицької амбулаторій.

За даними МОЗ, для вироблення колективного імунітету від коронавірусу необхідно вийти на рівень 75-80% вакцинованих від загальної кількості населення. Тож вакцинуйтеся! Це убезпечить вас від важкого перебігу хвороби чи смерті від COVID-19. Записуйтеся на щеплення, щоб вберегти своє життя і здоров’я, а також – людей поруч.

Шановні батьки учнів! Звертаюсь до вас з проханням зберегти здоровими наших дітей! За рекомендаціями Міністерства освіти і науки України та у зв’язку з тим, що Чернігівська область входить до «червоної» зони поширення хвороби, було прийнято колегіальне рішення разом з директорами навчальних закладів Лосинівської ТГ, щоб продовжити канікули у школах. Але не слід вважати, що це додаткові канікули, адже першочергове завдання таких обмежувальних заходів – запобігти поширенню захворювання на коронавірусну інфекцію шляхом зменшення кількості контактів. Сподіваюсь на розуміння та підтримку, бажаю всім міцного здоров’я! Впевнений, разом ми здолаємо коронавірус!

З повагою,

селищний голова Анатолій Стрілець


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь