A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Рішення виконавчого комітету від 25.11.2021

Дата: 01.12.2021 08:41
Кількість переглядів: 733

Фото без опису

№ 273  Про внесення змін до розпису за загальним та спеціальним фондами селищного бюджету на 2021 рік.

№ 274 Про стан виконання цільової програми Лосинівської територіальної громади з національно-патріотичного виховання на 2021 рік

№ 275 Про звільнення від батьківської оплати за харчування вихованця Галицького закладу дошкільної освіти «Барвінок» Лосинівської селищної ради.

№ 276 Про здійснення інформаційної діяльності виконавчим комітетом селищної ради протягом 2021 року

№ 277 Про визнання приватного підприємства «Теплогаз-ВК» єдиним виробником і постачальником теплової енергії за адресою: 16663, Чернігівська область , Ніжинський район, смт.Лосинівка, вул. Богословська, буд. 4-а.

№ 278 Про визнання приватного підприємства «Тепло-енергія плюс»» єдиним виробником і постачальником теплової енергії за адресою: 16665, Чернігівська область, Ніжинський район, с. Перемога, вул. Молодіжна, буд. 7.

№ 279 Про встановлення  тарифів на теплову енергію, її виробництво та постачання, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії приватним підприємством «Телогаз-ВК» для Лосинівського закладу загальної середньої освіти.

№ 280 Про встановлення  тарифів на теплову енергію, її виробництво та постачання, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії приватним підприємством «Тепло-енергія плюс» для Лосинівського закладу загальної середньої освіти.

№ 281 Про роботу старости Світанківського старостинського округу Лосинівської територіальної громади протягом 10 місяців 2021 року

№ 282 Про надання дозволу на Ю.Сукач на вчинення правочину від імені неповнолітньої доньки.

№ 283 Про затвердження списку дітей Лосинівської територіальної громади на отримання солодких подарунків до новорічних свят та різдвяних свят.

№ 284 Про схвалення проєкту «Комплексної програми захисту прав дітей Лосинівської територіальної громади «Дитинство» на 2022-2023 роки».

№ 285 Про схвалення проєкту «Програми соціального захисту населення Лосинівської територіальної громади на 2022 рік».

№ 286 Про схвалення проєкту «Програми фінансування призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги (крім осіб, що обслуговуються соціальними службами) та компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2022 рік».

№ 287 Про схвалення проєкту «Програми по відшкодуванню витрат за надані комунальні послуги пільговим категоріям громадян Лосинівської територіальної громади на 2022 рік».

№ 288  Про схвалення проєкту «Програми відшкодування витрат на пільгові автоперевезення окремих категорій громадян, що проживають в Лосинівській територіальній громаді на 2022 рік».

№ 289 Про схвалення проєкту «Програми відшкодування витрат на перевезення окремих пільгових категорій громадян Лосинівської територіальної громади залізничним транспортом приміського сполучення на 2022 рік».

№ 290 Про схвалення проєкту «Програми підтримки та розвитку культури та туризму Лосинівської територіальної громади на 2022 рік».

№ 291 Про схвалення проєкту «Порограми організації суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно-корисних робіт на території Лосинівської територіальної громади на 2022 рік».

№ 292 Про схвалення проєкту «Програми реалізації громадського бюджету  (бюджету участі) на 2022-2024 роки.

№ 293 Про схвалення проєкту «Програми забезпечення інсуліном та іншими препаратами хворих на цукровий та нецукровий діабет в Лосинівській територіальній громаді на 2022 рік».

№ 294 Про схвалення проєкту «Програми підтримки комунальної установи Ніжинської районної ради «Трудовий архів Ніжинського району» на 2022

№ 295 Про надання матеріальної допомоги

№ 296 Про надання матеріальної допомоги

№ 297 Про надання матеріальної допомоги

№ 298 Про надання матеріальної допомоги

№ 299 Про надання матеріальної допомоги 

№ 300 Про надання матеріальної допомоги

№ 301 Про надання матеріальної допомоги


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь