A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

КОЗАЦЬКИЙ КУЛІШ ЗА УЧАСТІ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ТА ОСІННЯ ТОЛОКА В ЛОСИНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 12.10.2021 16:55
Кількість переглядів: 248

Сьогодні, 12 жовтня 2021 року у Лосинівській громаді пройшли заходи на згуртування мешканців, а також розпочато інформаційну кампанію з представлення «Бюджету для громадян - 2021» та збір пропозицій до бюджету на 2022 рік.

Фото без опису

Осінь – прекрасна пора року, яка заворожує своєю красою! Ще ніби вчора гріло літнє сонечко, а вже сьогодні непомітно вступила в свої права чарівниця-осінь. Але крім краси, ми ще отримуємо багато роботи та турбот на території нашої громади: впорядкувати клумби, зібрати опале листя та гілки і таким чином підготуватись до зими.

У всіх населених пунктах Лосинівської громади одночасно відбудулось прибирання та впорядкування територій населених пунктів напередодні свята Покрови. До прибирання долучилися працівники установ, організацій та підприємств Лосинівської селищної ради, активісти. Небайдужі мешканці збирали сміття, звільняли територію від листя та сухого гілля. «Приємно, що на такі заходи приходить все більше людей, – діляться враженнями селищний голова Анатолій Стрілець. – Ця толока не перша і далеко не остання. Ми і надалі опікуватимемося благоустроєм нашої громади, щоб робити її ще комфортнішою для людей».

Паралельно із толокою проходила інформаційна кампанія «Бюджет для громадян». Під час цього заходу можна було отримати екземпляр брошури «Бюджет для громадян» та отримати відповідь на питання, пов’язані з виконанням бюджету громади та надати пропозиції до бюджету на 2022 рік.

Завершились всі заходи смачним кулішем з селищним головою. Адже козацький куліш вдало поєднується з осінньою толокою. Крім частування, в неформальному спілкуванні всі бажаючі мали можливість ознайомитися з інформацією про інструмент участі у громаді — бюджет участі. Вже готується проєкт рішення і в жовтні він буде запроваджений на сесії селищної ради.

Селищний голова Анатолій Стрілець та виконавчий комітет щиро вдячні всім, хто завзято попрацював сьогодні, аби разом зробити нашу громаду ще гарнішою та охайнішою.

****

Діяльність відбувається в межах Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Чернігівській області виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з громадським об’єднанням «Спілка ініціатив Чернігівщини».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь