A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

У ШНЯКІВЦІ ВІДБУВСЯ СХІД СЕЛА

Дата: 22.02.2018 18:35
Кількість переглядів: 946

  22 лютого 2018 року в Шняківському сільському клубі  відбувся схід села.

Фото без опису  

Взяли участь  у заході: голова Лосинівської об’єднаної територіальної громади   Володимир Андрієць, заступник голови районної ради  Наталія Березка, представник народного депутата України Олександра Кодоли  Олексій Пірковський, начальник Ніжинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Алла Севостьянчик, секретар Лосинівської селищної ради  Кошарна Наталія, керуюча справами Лосинівьскої селищної ради Боровик Олена, представник оренди земельних паїв сільськогосподарського товариства ТОВ « Агронадія»  Ременюк Станіслав, депутати Лосинівської селищної ради Майко Ольга, Сердюк Надія, Ткач Віталій, Калініченко Валерій, Барило Микола та мешканці села.

     Схід села розпочала староста   Улько Тетяна, яка  прозвітувала про  роботу старостинського округу с.Шняківка за 10 місяців. Розповіла про те, що в селі 196 дворів, в яких проживає та зареєстровано 292 особи. Проблемою являється демографічна ситуація. За минулий рік не народилося жодної дитини. На території села проживають переважно люди похилого віку, працездатного населення – 84особи. На території  с.Шняківка працює один соціальний працівник. На її обслуговуванні сьогодні перебуває дев’ять одиноких пристарілих громадян. Щодо медицини, то на території громади працює фельдшерський медичний пункт. Молодь проводить своє дозвілля в сільському клубі.

     Голова Лосинівської ОТГ ознайомив мешканців села Шняківка про проведену роботу по всій громаді зроблену за рік  та  розповів про плани роботи на наступний 2018 рік.

    Також під час зборів громадян Олексій Пірковський поінформував про діяльність народного депутата  Олександра Кодоли за три роки роботи.

    Заступник голови районної ради Наталія Березка наголосила про те,що всі проблеми які виникають в мешканців населених пунктів Ніжинського району  будуть всіляко підтримуватись   Ніжинською районною радою.Заступник проінформувала про ті зміни, які можуть бути для села в результаті реформ: медицини, реформи почти та проговорила про можливості громади по залученню коштів: екологічний фонд, ДФРР та ін.

     Представники організацій відповідали також на запитання жителів села. Стосувались вони земельних відносин, ремонту доріг, руху рейсового автобуса Ніжин -Терешківка та питання щодо налагодження роботи відділення Укрпошти. Здавалося не глобальні проблеми, але надзвичайно важливі та такі, що потребують нагального вирішення. Тож Лосинівська об’єднана територіальна громада і в подальшому докладатиме зусилля  для вирішення проблемних питань та покращення розвитку інфраструктури в селі Шняківка.

     Староста  села, Тетяна Григорівна, подякувала  всім своїм односельцям, депутатам, апарату селищної ради за порозуміння, підтримку та допомогу.

                           Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь