A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУДЕТЬСЯ ТРЕНІНГ «ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ: ШЛЯХ ДО ВЗАЄМОДІЇ МІЖ ВЛАДОЮ ТА ГРОМАДОЮ

Дата: 28.11.2017 19:35
Кількість переглядів: 659

ГО «Асоціація демократичного розвитку» запрошує представників територіальних громад, органів місцевого самоврядування, депутатського корпусу та громадських активістів міст, селищ ОТГ Чернігівської області до участі в одноденному тренінгу «Громадський бюджет: шлях до взаємодії між владою та громадою», що відбудеться 29 листопада за адресою: м. Ніжин, пл. імені Івана Франка, 1, Ніжинська міська рада.

Участь у тренінгу – можливість отримати інформацію про суть громадського бюджету, його переваги, принципи та механізми запровадження. А також отримати досвід реалізації в Україні і світі, проаналізувати положення польських та українських міст та отримати допомогу у створенні власного положення, належного до своєї місцевої ради та ОТГ.

Громадський (партиципаторний) бюджет/бюджет участі -  інструмент прямої демократії та дієвий механізм взаємодії громади з органами місцевого самоврядування, за допомогою якого жителі міст (селища, ОТГ) мають можливість брати участь у прийнятті рішень на місцевому рівні, щодо розподілу частини бюджетних коштів на втілення суспільно корисних ініціатив. Процес громадського бюджету активізує громаду, формує довіру громадян до місцевої влади та сприяє їх взаємодії, а також допомагає у визначенні та вирішенні проблем, які найбільше хвилюють жителів міста, селища чи ОТГ. Крім того, громадський бюджет підвищує рівень відкритості та прозористі роботи місцевої влади, а також дозволяє жителям міста безпосередньо впливати на бюджетну політику міста.

                                                                                                                          Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь