A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ТРИДЕННІ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВІ ЗБОРИ ВИПУСКНИКІВ

Дата: 24.04.2018 17:19
Кількість переглядів: 1013

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради спільно з відділом освіти Ніжинської РДА та Ніжинським об’єднаним міським військовим комісаріатом видали наказ про проведення навчально-польових занять 19, 20 та 23 квітня 2018 року. Методичний кабінет склав План проведення триденних зборів з предмету «Захист Вітчизни» з метою закріплення рівня знань, практичних умінь та навичок учнів 11-х класів.

Фото без опису

Для якісного проведення занять був сформований 1-й взвод (командир – вчитель Лосинівської ЗОШ І-ІІІст., капітан  Григорій Яременко) до складу якого увійшли випускники Сальненського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст. (вчитель Віталій Сухоцький), Данинський НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст. (вчитель Володимир Назаренко) та Перемозького НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст. (вчитель Віталій Ременюк).

Для юнаків та дівчат влаштовано випробування на демонстрацію знань, які вони здобули впродовж двох років під час вивчення курсу «Захист Вітчизни». Школярі удосконалювали практичні навики зі стройової, тактичної, вогневої та фізичної підготовки під керівництвом учителів предмету «Захист  Вітчизни». Випускники ознайомилися із видами озброєння та бойовою технікою сухопутних родів військ.  Юнаків було проінформовано про умови вступу до військових вищих навчальних закладів та про особливості служби за контрактом. Майбутні воїни вивчали види маскування та способи дії підрозділу у обороні, наступі, розвідці. Складали заліки із загальної фізичної підготовки: підтягування, метання гранати, крос 1500 метрів та біг 100 метрів. Виконали стрільби бойовими набоями з автомата «Калашникова» на базі військової частини А-1815   смт.Гончарівське.

Всі учні отримали нові знання та позитивні емоції, адже по закінченню кожного дня зборів проводились товариські зустрічі з футболу та волейболу.

Організаційну та методичну допомогу у проведенні навчально-польових занять надала методист райметодкабінету Світлана Гаценко.

 

Фахівець фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи

О.А. Талалаївська



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь