A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Протоколи сесії №- «27 сесія 8 скликання»

Кількість переглядів: 822
Скликання: 8 скликання
Сесія: 27 сесія
Тип документу: Протоколи сесії
Дата прийняття: 07.03.2019
Дата оприлюднення: 07.03.2019
Номер документу: -
Назва документу: 27 сесія 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження порядоку денного пленарного засідання двадцять сьомої сесії Лосинівської селищної ради восьмого скликання (0.63 МБ)
  2. Звіт селищного голови про роботу виконавчого комітету Лосинівської селищної ради за 2018 рік. (0.17 МБ)
  3. Про звіт виконання Плану соціально-економічного розвитку Лосинівської селищної ради за 2018 рік. (0.19 МБ)
  4. Про виконання селищного бюджету Лосинівської селищної ради за 2018 рік. (1.8 МБ)
  5. Про внесення змін до рішення 25 сесії 8 скликання від 26.12.2018 року «Про селищний бюджет на 2019 рік». (0.85 МБ)
  6. Про внесення змін до рішення 26 (позачергової) сесії 8 скликання (0.19 МБ)
  7. Про передачу субвенції з селищного бюджету районному бюджету (0.2 МБ)
  8. Про затвердження розпоряджень селищного голови , прийнятих в міжсесійний період. (0.2 МБ)
  9. Про внесення змін до структури виконавчого комітету Лосинівської селищної (0.2 МБ)
  10. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт покрівлі корпусу А2-ІІ Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст.. смт.Лосинівка вул..Богословська, 4а, Ніжинського району , Чернігівської області». (0.2 МБ)
  11. Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Лосинівської селищної ради. (1.83 МБ)
  12. Про утворення Лосинівської публічну бібліотеки з її філіями. (0.64 МБ)
  13. Про внесення змін до рішення 21 позачергової сесії 8 скликання від 27.06.2018 року (0.65 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної ділянки та реєстрацію права власності на земельну ділянку громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Шило Григорію Вол (0.25 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної ділянки та реєстрацію права власності на земельну ділянку громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Горбатку Валенти (0.24 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної ділянки та реєстрацію права власності на земельну ділянку громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Горбатко Марії А (0.28 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної ділянки та реєстрацію права власності на земельну ділянку громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Горбатку Михайл (0.25 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної ділянки та реєстрацію права власності на земельну ділянку громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Гарді Володимиру (0.26 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної ділянки та реєстрацію права власності на земельну ділянку громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Гарді Сергію Гри (0.25 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної ділянки та реєстрацію права власності на земельну ділянку громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Кулініч Ірині Ол (0.24 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної ділянки та реєстрацію права власності на земельну ділянку громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Авраменко Валент (0.24 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної ділянки та реєстрацію права власності на земельну ділянку громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Шуст Олександр (0.25 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної ділянки та реєстрацію права власності на земельну ділянку громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Шуст Миколі Мико (0.25 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної ділянки та реєстрацію права власності на земельну ділянку громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Кучеренко Яні Ві (0.26 МБ)
  25. . Про наданя дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі ( на місцевості) земельної ділянки громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Шульги Світлани Васи (0.25 МБ)
  26. Про наданя дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі ( на місцевості) земельної ділянки громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Семенченко Сергію Мико (0.24 МБ)
  27. Про наданя дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі ( на місцевості) земельної ділянки громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Татарчук Ользі Іванівн (0.24 МБ)
  28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Найденко Антоніні Миколаївні (0.25 МБ)
  29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельної ділянки громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Пуховець Віктору Анатолійов (0.23 МБ)
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельної ділянки громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Пуховець Володимиру Анатол (0.23 МБ)
  31. .Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельної ділянки громадянину-власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр.Дерев\'янко Валентина Грир (0.23 МБ)
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання у власність гр.Гудименко Олександру Віталійовичу (0.22 МБ)
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання у власність гр.Талалаївському Віктору Андрійовичу (0.22 МБ)
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання у власність гр.Ткачу Миколі Миколайовичу (0.22 МБ)
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання у власність гр.Шевчуну Володимиру Олексійовичу (0.22 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації та надання земельної ділянки у власність гр.Суслу Володимиру Петровичу (0.22 МБ)
  37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Могильному Владиславу Володимировичу (0.2 МБ)
  38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Давиденку Івану Віталійовичу (0.2 МБ)
  39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Коваль Віталію Миколайовичу (0.21 МБ)
  40. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Рябущиць Валентині Олександрівні (0.2 МБ)
  41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (проектно-польових шляхів) в межах орендних паїв (0.23 МБ)
  42. Про надання дозволу на складання технічної документації землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (0.21 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь