A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

В ЛОСИНІВСЬКИЙ ОТГ БУЛО ПРОВЕДЕНО ЗАХІД ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА 26 - РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 29.08.2017 08:53
Кількість переглядів: 1093

Фото без опису

         24 серпня наша Україна відсвяткувала свій День Незалежності. За ці 26 років Україна пережила багато змін, революції, непокору, та примирення, але, як справжня жінка, зберегла свою вроду та безмежну любов до своїх дітей.

         Ми, український народ, твої діти, Україно! Діти, яким потрібна мати. І найменше, що ми можемо зробити для тебе – це подарувати творчу діяльність, патріотизм і людяність.

         Так, до дня твого народження та Дня Прапора, Лосинівська ОТГ  приготувала подарунок.  Біля адмінбудівлі Лосинівської селищної ради, був піднятий синьо-жовтий прапор. Право підняти прапор України надали почесному мешканцю громади, учаснику бойових дій АТО – Харченко А.А. Проторієрієм Української  православної церкви Іоано-Богословської парафії смт.Лосинівка  було проведено молебень за Україну. Флешмоб «Ми діти твої, Україно!» від хореографічного колективу «Мрія» викликав масу овацій та приємних емоцій. Потім діти пронесли прапор України від адмінбудівлі до будинку культури  смт. Лосинівки з  покладанням квітів  до пам’ятників видатних діячів українського державотворення. Бібліотекарі Лосинівської ОТГ спільно з Центром дитячої творчості та юнацтва представили символічну виставку з вишитими рушниками. Ті неймовірні рушники вишивали наші бабусі, таким чином, передавали нам українські обряди та традиції. На виставці було безліч українських книг, адже слово, наша рідна мова – це ознака державності. Працівники центру творчості дітей та юнацтва представили ручні вироби своїх вихованців. Відбувся маштабний гала-концерт, який підготували працівники відділу культури і туризму Лосинівської селищної ради, працівники Лосинівського Будинку культури, хореографічний колектив «Мрія» та діти - солісти Лосинівської ЗОШ І-ІІІст. . Під час святкового концерту було вручено паспорт громадянина України мешканцю смт. Лосинівка. А ще з нагоди Дня Прапора та Дня Незалежності у Лосинівській ОТГ відбувся конкурс «Найкраща зупинка Лосинівської громади 2017». В населених пунктах громади  учасники у вигляді малюнків зобразили символи цих днів за які  отримали грамоти та  нагороди селищного голови.

                   Ми українці! Наш дух не здолати!                                                  

           Серце, що б’ється не зупинить свій шлях.                               

Ми будемо жити і тебе прославляти в малюнку і вірші 

У рідних піснях! Україно!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь