A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

САЛЬНЕНСЬКИЙ НВК "ЗНЗ-ДНЗ" І-ІІІ ст. ВІДСВЯТКУВАВ СВІЙ 40-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ

Дата: 10.10.2017 09:22
Кількість переглядів: 1116

07 жовтня 2017 року в селі Сальне відбулась урочиста подія. Навчальний заклад, на чолі з директором Калініченко Надією Миколаївною відсвяткував свій 40-річний ювілей! Звичайно ж, це не просто свято вдома. Школа – цілий величезний всесвіт і є два його центри – Учитель і Учень. І саме учні й учителі перетворюють звичайну будівлю на особливий – вируючий, шумний, але добрий будинок, де з кожним роком одні стають розумнішими, інші – мудрішими і всі разом – ближчими і ріднішими один одному.

Фото без опису

 

За 40 років школа випустила понад 800 випускників. Всі вони мають різні професії. 07 жовтня вони переступили поріг рідної школи, щоб привітати альма-матір з 40-річчям!

Як і годиться, на День народження приходять з подарунками.

Приємними, а головне – корисними для навчального закладу стали подарунки випускників. Снісаренко Василь Миколайович («УкрАгро»Розвиток) подарував школі мультимедійний проектор. А Гунько Анатолій Григорович – інтерактивну дошку. Також, саме завдяки благодійній допомозі Анатолія Григоровича було встановлено новенькі пластикові вікна на першому поверсі НВК.

Голова Лосинівської ОТГ Андрієць Володимир Миколайович побажав школі побільше вдячних учнів і процвітання, вручивши колективу Грамоту Лосинівської селищної ради та відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, а директору – Голова подякував за багаторічну працю на благо рідної школи, відзначивши «Подякою селищного голови». Володимир Миколайович відмітив, що громадою були виділені кошти на оздоблення актової зали НВК, ремонт шкільної їдальні,заміну вхідних дверей школи.

Вітальні слова лунали і від постійного спонсора навчального комплексу СТОВ «РІД» в особі головного інженера Калініченко Олександра Івановича.

Святкову атмосферу створювали дитячі пісні, вірші, танці. А прекрасним доповненням стала концертна програма артистів квінтету «Душі криниця» з смт.Лосинівки. А закінчилось свято словами чарівних ведучих-вчителів Росієць Алли Ілларіонівни та Валенчук Олени Владиславівни :

Повертайтесь до рідної школи,

Повертайтесь в будь-який час

Вона Вас не забуде ніколи

Двері завжди відкриє для Вас!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НАША РІДНА ШКОЛО!

Вчитель історії

Сукач Т.М.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь