A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

МИСЛИВСЬКИЙ БІАТЛОН ВПЕРШЕ В НАШІЙ ГРОМАДІ

Дата: 23.01.2018 09:56
Кількість переглядів: 1234

20 грудня 2018 року  в гарний, сонячний зимовий день, що видався не дуже холодним,  вперше проходили  в нашій громаді змагання з мисливського біатлону. Мисливський біатлон проводився вперше  не тільки в нашій громаді , а й  вперше по Україні.

      Село Сальне прийняло мисливців не тільки з нашої громади, а й майже з усього Ніжинського району.  Змагання проводилися   за підтримки  Лосинівської селищної ради, а організатором заходу був – Ігор Калініченко, спонсором  змагань  – Анатолій Гунько. Так як 18,19 січня в нашому регіоні було оголошено складні погодні умови, випало багато снігу, то територія для змагань була розчищена за підтримки місцевого сільгоспвиробника, директора СТОВ «Рід» - Миколи Чуприни.  Зібралось чимало мешканців, щоб підтримати учасників. Лижі, рушниця, мішень, влучний постріл та азарт. Саме так відбувалися змагання серед мисливців. Та перш ніж розпочати змагання з вітальним словом до учасників звернувся Володимир Андрієць – голова Лосинівської ОГТ та керівник змагань – Могильов Олексій, які побажали учасникам сили, натхнення, влучної стрільби та перемоги. Після чого почалися самі змагання, де суддею був Яременко Григорій.  За результатами змагань було визначено переможців, які були нагороджені грамотами, медалями та кубками. І – місце у змаганнях зайняв мешканець смт. Лосинівка – Парасюк Микола; ІІ – місце зайняв – Шкаберда Владислав, мешканець с. Перемога; ІІІ- місце  – Олександр Коваль, мешканець с.Перемога. Щиро вітаємо наших переможців! Бажаємо вам і надалі успіхів та перемог.

     По закінченню змагань  всі  учасники могли поласувати смачним мисливським обідом, який приготували кухарі Петрик Ольга та Парасюк Юрій. Всі ті емоції що були під час змагань передати словами  не можливо, це все треба було побачити.

                                                                                                                             Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь