A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДОБРІ ВЧИНКИ-ШЛЯХ ДО УСПІХУ!

Дата: 30.11.2017 11:16
Кількість переглядів: 870

Говорять люди:  добрі справи не часто помічають та швидко про них забувають, але це не так,  а особливо в нашій громаді. Наші мешканці  не стоять осторонь, а активно допомагають розвиватися громаді.

Ось декілька днів назад було організовано захід Валерієм Калініченко – депутатом Лосинівської селищної ради  по  встановленню бетонного паркана протяжністю  25 метрів на Центральному  кладовищі   смт. Лосинівка. Цей паркан був придбаний за кошти Лосинівської селищної ради  у  підприємця,  який   займається  виговленням  бетонних об’єктів   Тер- Мкртчян  Мнацакал Мкртичовича. Перевезення паркану від виробника до місця встановлення здійснив безкоштовно депутат Лосинівської селищної ради  Володимир Руденко. Активіст селища Андрій Глущенко керував процесом - встановлення паркану, а в цьому йому допомагали наші односельці, а саме: Яременко Сергій, Боровик Петро, Постол Ігор, Глущенко Олександр,  працівники комунального підприємства «Промінь» Лосинівської селищної ради та небайдужі односельці. Дійсно, в нашому селищі є люди,  які не стоять осторонь, а цікавляться життям громади, її добробутом  та  дбають про покращення, благоустрій своєї малої Батьківщини. 

Незадовго до встановлення паркану,  на Центральному кладовищі  була висаджена алея  з 50-ти берізок  до пам’ятника Невідомого Солдата. Тож давайте дбати про те,  що в нас уже є, та продовжувати робити гарні вчинки,  бо вони неодмінно потрібні кожному з нас, адже подарують надію на краще майбутнє. 

Від імені селищного голови та виконавчого комітету  Лосинівської селищної ради щира  подяка  всім, хто  активно приймав і приймає участь в житті селища та прагне покращити нашу громаду.

                                                                       

                                                                                                                    Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь