A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Від "Чистого четверга" до чистого кожнодення

Дата: 14.04.2017 11:59
Кількість переглядів: 1133

11 квітня Лосинівський селищний голова Андрієць В.М. провів нараду щодо підготовки до всеукраїнського Дня довкілля, акції «Чистий четвер». До цієї акції планують приєднатись не тільки працівники виконавчого комітету селищної ради, але й КП «Промінь» Лосинівської селищної ради. Піднімали проблему стихійних сміттєзвалищ.

Комунальне підприємство селища теж буде приводити до ладу ввірені йому території: підмітати, прибирати сміття на стихійних сміттєзвалищах. «Чистий четвер» - традиційний день прибирання перед святом Великодня. Господарі у цей день завжди наводили чистоту в своїх оселях та прикрашали її до майбутнього свята.

Працівники селищної ради в «Чистий четвер» теж вийшли прибрати на своїй території. Попрацювали плідно, привели до ладу огорожу селищної ради, побілили бордюри, дерева, повигрібали залишки опалого листя та хвої, пофарбували сходи в приміщенні селищної ради та дошку оголошень.

Чистота простору – обов’язкова умова для розвитку людини, господарства, країни. Бруд, непотріб, сміття відтягують на себе багато енергії, сил і грошей. Але для початку чистоту треба впустити в підсвідомість кожного, привчити себе підтримувати лад у думках, позбуватися хоча б час від часу тяжких помислів та негативних емоцій, відкриваючи себе для нових змін у житті. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь