A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Лосинівчанка на загальноміському конкурсі «Красуня Ніжина»

Дата: 28.10.2017 20:18
Кількість переглядів: 941

Фото без опису28 жовтня у залі ніжинського Будинку Культури  глядачі спостерігали за приголомшливим дійством –  конкурсом «Красуня Ніжина – 2017». 

Цей конкурс вже традиційно і  щороку, проводиться як соціальний благодійний проект на підтримку дітей з особливими потребами, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, з метою: 

– відродження та популяризації культурних та моральних цінностей сім’ї, збереження народних, родинних традицій та історичної спадщини;
– підтримки та творчого розвитку обдарованої молоді;
– становлення активної, освіченої, духовно розвиненої, соціально орієнтованої, спрямованої на успіх особистості, яка любить своє місто, регіон, країну;
– сприяння формуванню у молоді міста гуманістичного світогляду та патріотичного виховання;
– пропаганда позитивного іміджу Ніжина – як творчого і культурного осередку України. Організатор проекту – АртМодельСтудия.

        Участь у заході взяли 11 дівчат, які  змагалися за звання кращої у конкурсах «Нариси з історії ніжинської витинанки, «Одна на мільйон», «Власний стиль», «Конкурс талантів» та «Вечірня сукня». 

Ніжинський район, а саме Лосинівку гідно представила наша красуня - Наталія Опанасенко, методист відділу культури і туризму Лосинівської селищної ради.

       На конкурсанток чекали нелегкі випробування:  дівчата розповідали про себе, демонстрували вміння дефілювати, з’явившись на сцені у красивому вбранні, але наша Наталочка вміло впоралася з завданнями. Вона ввійшла в трійку переможниць, зі званням  “ІІ віце-красуня Ніжина-2017

       Одним із найбільш захопливих виявився вихід, у якому учасниці «Красуня Ніжина 2017» показували свої таланти. Піснями, танцями, віршами дівчаткам вдалося вразити кожного присутнього, а пісня «Мальви» у неперевершеному виконанні Наталії Опанасенко не залишила байдужою жодного глядача в залі.

       Оцінювало журі оригінальність номерів, артистичність кожної красуні, акторську майстерність, вміння себе презентувати. Усі без виключення цього вечора на сцені були неповторними, полонили серця кожного присутнього своєю природною вродою і талантами. Тому журі вирішило, що кожна учасниця — переможниця. Кожна красуня на церемонії нагородження отримала власну розкішну корону, титул та подарунки.

      Тож ми вітаємо нашу переможницю Наталію Опанасенко, і бажаємо ще більших перемог та нових звершень. Ти в нас найкраща!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь