A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

«Живи та міцній, наша юна Державо!»

Дата: 29.06.2017 13:03
Кількість переглядів: 1018

Фото без опису«Живи та міцній, наша юна Державо!»

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відноситься День прийняття Конституції України, що відзначається щорічно 28 червня. Це одне із самих “молодих” свят сучасної України. У цей день ми віддаємо данину поваги символам держави, що пройшли довгий героїчний шлях.  

День прийняття Конституції України – свято волі, цивільного миру й доброї згоди всіх людей на основі закону й справедливості, що так знову необхідно для нашої країни.  Знаменно, що день  Конституції  ми зустрічаємо в  червні, коли блакить  неба і жовтогарячі лани зливаються в єдине  велетенське знамено, що символізує волю і працю.                                      

 Однією з перших  конституцій  в Європі вважаються конституція  Пилипа Орлика  "Пакти і Конституція законів і вільностей Війська Запорозького", датована 5 квітня 1710 року, яка  окреслила  шляхи визвольних змагань кільком наступних поколінням українців, які пройшовши тяжкі випробування зберегли своє ім’я, свою гідність та честь.                        

28 червня в Лосинівському  Будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений  Дню Конституції України та Дню Державної служби України.                                                                                                                 

З вітальними словами виступив голова Лосинівської селищної ради Андрієць Володимир Миколайович, привітавши всіх зі святом і подякував своїм підлеглим за професіоналізм, старанність, досвід, гостре почуття справедливості та бажання бути корисними людям.                             

Гарного настрою та позитивних емоцій додали присутнім працівники та учасники святкового концерту: ансамбль народної пісні «Душі криниця» керівник Василь Боровик, хореографічний колектив «Мрія»  керівник Наталія Ващенко, дует Діана Ващенко та Валерія Корж, Валерія Божа, керівник Валерій Дерев’янко. Солісти: Валентина Гавриляко, Світлана Ващенко, Тетяна Мельникова, Яна Река та ведучий святкового концерту Василь Мельников

Вітаємо всіх жителів нашої громади з чудовим державним  святом та бажаємо миру, злагоди та добра! Нехай наша країна, живе і розвивається на основі закону й справедливості!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь