A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Дата: 17.10.2017 15:16
Кількість переглядів: 950

Фото без опису      Традиційно в світлий день Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День Українського козацтва та День захисника України.  Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже вони поєднали в собі символ віри та нездоланності духу; пробуджують у нас любов та повагу до героїчного минулого нашого народу та символізують відродження національної свідомості. Так, 13 жовтня 2017 року в Лосинівському Будинку культури пройшли урочисті заходи з нагоди цих свят. З вітальним сломом до всіх присутніх звернувся селищний голова Володимир Андрієць. Побажав він міцного здоров’я, радості, добра та невичерпної енергії, миру в нашій державі.

       Зі словами вдячності присутнім учасникам АТО були вручені букети квітів. Глядачів було ознайомлено про бойовий шлях цих мужніх хлопців та сказані теплі слова за їхню мужність, героїзм, патріотизм та сміливість у боротьбі за вільну та незалежну Україну. Всі присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих на Сході воїнів-земляків.

       На урочистий захід були запрошені призовники громади: Захарченко Сергій, Тимченко Антон, Кручок Дмитро, Карпенко Юрій,  яким селищний голова дав настанову служити вірно на благо своєму народові та вручив невеликі подарунки. Проторієр Української православної церкви Іоано-Богословської парафії смт. Лосинівка Гуга Олег Драгушович  благословив наших майбутніх солдатів.

      Бібліотекарями громади була підготовлена виставка, присвячена Дню захисника України та Дню українського козацтва.

       Військово-патріотичною тематикою була наповнена концертна програма, що присвячувалася захисникам України та участь у якій взяли: працівники відділу культури та туризму Лосинівської селищної ради: Мельникова Тетяна, Река Яна, Опанасенко Наталія; працівники будинку культури: вокальний квінтет «Душі криниця» під керівництвом Василя Боровика, Валентина Гавриляко, Світлана Ващенко, Василь Мельников; хореографічний колектив «Мрія» Ніжинського району дитячої школи мистецтва під керівництвом  Наталії та Юлії Ващенко; учні Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Савенко Анастасія, Валерія Корж, Діана Ващенко, Валерія Божа та Аліна Калініченко під керівництвом  Валерія Дерев’янка та народний ансамбль троїстих музик «Перець» під керівництвом Олександра Кушенка. Глядачі отримали незабутні враження від концерту та дякували артистам бурхливими оплесками.

                                                Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь