A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЗУСТРІЧ З НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ УКРАЇНИ

Дата: 27.12.2017 15:29
Кількість переглядів: 901

 26 грудня 2017 року в рамках робочого візиту до селища Лосинівка завітав народний депутат України, заступник голови Комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Верховної Ради України – Олександр Кодола. Зустріч відбулася у залі Лосинівського будинку культури, на якій були присутні Лосинівський селищний голова Володимир Андрієць, голова районної державної адміністрації – Вячеслав Івашин, заступник голови райдержадміністрації – Оксана Мелашенко, помічник народного депутата України Олександра Кодоли – Тамара Стратілат та депутат обласної ради – Микола Шматок. 

Фото без опису

Олександр Кодола прозвітував про те, що  на розвиток  Лосинівської ОТГ були виділені кошти  в сумі 1млн.348тис. гривень. Також було відмічено, що в населених пунктах  громади встановлено 8 дитячих спортивних майданчиків й на даний час встановлюється ще один на території Лосинівської ЗОШ І-ІІІст.ст. Як зазначив Олександр Кодола, серед його приорітетних напрямків роботи є медицина й освіта, і ті кошти, які вдалося залучити через співпрацю з Кабінетом Міністрів України, будуть спрямовані на їх розвиток. Так, в Сальненський НВК «ЗНЗ - ДНЗ» І-ІІІ ст.ст. було придбано 5комплектів комп’ютерного обладнання , в Лосинівську ЗОШ І ст. -  один ноутбук, які вручив народний депутат на зустрічі директорам шкіл.   Виділені кошти для придбання одного ноутбука, інтерактивної дошки та акустичної системи в Шатурський НВК «ЗНЗ - ДНЗ» І-ІІ ст.ст., для придбання  промислової м’ясорубки, бактерицидної лампи, стільців в Лосинівський ДНЗ «Сонечко» та для придбання  інтерактивної дошки, меблів для кабінету психолога в Лосинівську ЗОШ І-ІІІ ст.ст.. Все це обладнання буде сприяти покращенню навчального і виховного процесу.

 Олександр Кодола,  Вячеслав Івашин та Володимир Андрієць також відповіли на всі запитання мешканців громади, вислухали та прийняли до уваги їх потреби та пропозиції для забезпечення належного рівня розвитку громади.  Усіх присутніх привітав народний депутат з наступаючими новорічними та різдвяними святами, побажав міцного здоров’я, мирного неба над головою, терпіння і наснаги, добра та спокою у кожному домі.

                                                                                                                              Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь