Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ

Дата: 30.03.2018 11:00
Кількість переглядів: 679

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України підвів підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір». В ньому взяли участь понад 500 осіб, а це школярі та учнівські колективи з різних регіонів України, родинні колективи різних вікових груп, дорослі шанувальники народної творчості.

Фото без опису

Фото без опису

Виставка-конкурс проводився з метою виховання національного світогляду учнів та молоді через пізнання народного мистецтва; залучення молодого покоління до джерел і процесу творення української історії; сприяння налагодженню духовного діалогу дитини та батьків через залучення їх до спільної творчості на традиційному грунті; стимулювання розвитку творчого пошуку, художнього смаку молодого покоління при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів і технік; популяризації дитячої художньої творчості.

Заклади загальної середньої освіти Лосинівської об’єднаної територіальної громади взяли активну участь у конкурсі і подали свої роботи на обласний етап. Переможцями стали : Баран Єгор(учень Лосинівської ЗОШ І-ІІІст), робота «Млин»; Петрик Владислав(учень Лосинівської ЗОШ

І-ІІІ ст.),робота «Булава – символ гетьманської влади», виконана разом з дідусем Петриком Григорієм Миколайовичем та Савенко Меланія(учениця Лосинівської ЗОШ І ст., член гуртка «Витинанка»,Ніжинського районного центру дитячої творчості та юнацтва. Керівник: Наталія Євенко), робота «Ранкова феєрія».

Роботи Меланії та Владислава були надіслані до Школи народних ремесел Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України та зайняли почесні перші місця, отримавши від журі по 98 балів зі 100 можливих!

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту щиро вітає своїх переможців! Ми горді з того, що наша громада має такі таланти!

Спеціаліст  відділу освіти,

сім’ї, молоді та спорту

Лосинівської селищної ради

Т.М. Сукач


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь