A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЛОСИНІВСЬКІ ШКОЛЯРІ ПОБУВАЛИ НА ЕКСКУРСІЇ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ УКРАЇНИ

Дата: 06.04.2018 11:25
Кількість переглядів: 1139

П’ятого квітня під час екскурсії учням Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. на чолі з соціальним педагогом Жанною Віталіївною Лаврінець, випала нагода дізнатися про історію та сьогодення головної споруди Верховної Ради України, ознайомитися з унікальними речами та приміщеннями.

Зокрема вони побували в сесійному залі парламенту, оглянули і сфотографуватися на фоні унікального художнього полотна картину«Державотворення», яке прикрашає другий поверх Ради. 
«Я завжди намагаюся зробити так, щоб депутатська діяльність була якомога прозорішою і зрозумілішою для моїх виборців. Для цього нашою командою було започатковано проект щодо організації екскурсій молоді мого виборчого округу до Верховної Ради України, який став дуже популярним за останні три роки. Сотні школярів, студентів, громадських активістів за цей час змогли побачити, як працює наша Верховна Рада. Адже довіра людей до влади починається з розуміння. Я вважаю цей проект дуже корисним перш за все для молодого покоління. Під час знайомства з діяльністю Парламенту, так би мовити, вживу молодь починає розуміти, що таке парламентаризм, як приймаються закони, що таке робота народних депутатів. Це допомагає нам формувати справжніх свідомих громадян України. Я завжди з задоволенням зустрічаюсь із учасниками цих екскурсій. Адже бачу як молоді люди сповнені ентузіазму і бажання пізнавати щось нове. Після таких зустрічей почуваєшся просто піднесено і хочеться працювати ще краще», — коментує зустріч із школярами народний депутат Олександр Кодола. 
За словами депутата, він завжди готовий допомогти у проведенні таких екскурсій до Парламенту. Для їх організації потрібно звернутися до його громадських приймалень у Ніжині та Носівці.

                                                                                  За повідомлення прес-служби народного депутата України Олександра Кодоли



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь