A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ, І 73- Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ

Дата: 08.05.2018 11:31
Кількість переглядів: 818

Сьогодні в цей світлий  для всіх нас день вітаю Вас, дорогі ветерани, учасники бойових дій, жителі Лосинівської громади  з Днем  пам'яті  та  примирення,   з  73 річницею Перемоги над  нацизмом  у  Другій  світовій  війні. 

Фото без опису

Для України ця подія має особливе значення, адже нам завжди було близьким прагнення до миру і спокою, свободи й добробуту. Велика Перемога  об’єднує нас і робить Україну сильнішою.

Ветерани завжди залишаються для нас взірцем служіння батьківщині, своєму народу, найкращим людським ідеалам і сьогодні вони своїм прикладом надихають на перемогу наших вояків, які відстоюють єдність України, її право на незалежність, демократію та свободу. Тепер завдання нашого покоління відстояти мир, повернути спокій в українські сім’ї, не дозволити розпалити вогонь нової світової війни.

Тож у ці сонячні травневі дні згадаємо і  вшануємо усіх, хто наближав День Перемоги, відстоював Мир тоді і тих, хто робить це сьогодні – на блок-постах і українських кордонах, волонтерських центрах, госпіталях. Помолимося за усіх загиблих, за здоров’я ветеранів, бійців української армії, усіх учасників АТО, волонтерів, мирних жителів української землі, за усіх, хто бажає перемоги і розквіту Україні. Вітаючи всіх, хто пройшов крізь вогонь Великої Вітчизняної, а також мешканців громади із Днем Перемоги, бажаю міцного здоров’я, довгих літ щасливого  та мирного життя, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній родині!  

Зі святом Вас!

З повогою

селищний голова

Володимир Андрієць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь