Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ПЕРЕМОГИ

Дата: 10.05.2018 15:48
Кількість переглядів: 1019

9 травня в селищі Лосинівка  біля пам’ятника Невідомому Солдату відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні . 

Фото без опису

У цей день ветерани війни, учасники бойових дій, керівники та працівники організацій, установ, колективи загальноосвітніх закладів та мешканці громади зібралися, щоб віддати данину глибокої вдячності та шани героям війни. Настоятель Свято-Троїцького храму Олег Гуга відправив молебінь за померлих солдатів, після чого відбулося покладання квітів до пам’ятників. З вітальними словами  до всіх присутніх звернулися учні Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Потім захід продовжився в Лосинівському будинку культури.

Присутні в залі хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні. Зі словами вдячності до ветеранів війни, учасників бойових дій та жителів громади звернувся голова Лосинівської селищної ради Володимир Андрієць, який закликав пам’ятати подвиг героїв-ветеранів, хто ціною власного життя та здоров’я захищав свій народ у Другій світовій війні та побажав міцного здоров’я, довголіття, миру та злагоди. До слів привітань долучились вихованці Лосинівського ДНЗ «Сонечко», які подякували ветеранам за мир на землі. Святкову програму підготували: працівники відділу культури та туризму Лосинівської селищної ради: Тетяна Мельникова, Наталія Опанасенко; працівники будинку культури: Валентина Гавриляко, Світлана Ващенко, Василь Мельников; вокальний квінтет «Душі криниця» під керівництвом Василя Боровика, народний аматорський вокальний жіночий колектив «Горлиця» художній керівник – Валентина Гавриляко; хореографічний колектив «Мрія» Ніжинського району дитячої школи мистецтва під керівництвом  Наталії та Юлії Ващенко; учениця Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Савенко Анастасія.

По закінченню святкового концерту ветерани війни, учасники бойових дій  АТО та учасники бойових дій в Афганістані були запрошені на польову кашу.

За допомогу в організації  проведення даного заходу дякуємо таким підприємцям як: Олена Білан, Анатолій Івашко, Віталій Ужищенко, Сергій Дяченко, Валерій Калініченко, Сергій Кудлай, Володимир Швидкий, Тетяна Росієць, Оксана Сукач, ПП «Агропрогрес» та кухарям Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. за приготування польової каші.

До дня Великої Перемоги всім учасникам бойових дій Лосинівська селищна рада надала грошову допомогу.

Селищний голова та виконавчий комітет Лосинівської селищної ради щиро дякують всім тим, хто долучився до організації заходів з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь