A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

"ТАЛАНТ РОКУ- 2018"

Дата: 15.05.2018 08:45
Кількість переглядів: 848

11  травня 2018 року в Лосинівці відбулося неповторне свято дитячої творчості –конкурс «Талант року - 2018». Його організаторами є благодійний фонд «Копиця», фундаторами якого є ніжинські підприємці Анатолій та Наталія Копиці. 

Свято стало вже традиційним, але в цьому році вперше в на конкурс зібралися всі навчальні заклади об’єднаної територіальної громади. «Талант року» – це підсумок праці, яка приносить плоди пізнання, розуму, терпіння і наполегливості. Нагороджували найкращих учнів Лосинівки, Шатури, Сального, які стали переможцями районних конкурсів, змагань, районних та обласних олімпіад, конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук України, учнів, які є творчими особистостями В цей день не було суперників, всі були однією великою освітньою сім‘єю. 

Привітали юних талантів голова Лосинівської селищної ради Володимир Андрієць, голова Ніжинської районної адміністрації В’ячеслав Івашин, голова Ніжинської районної ради Олег Бузун, заступник голови райради Наталія Березка, депутати Чернігівської обласної ради Сергій Охонько та Микола Шматок, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Віктор Кільовий, член національної спілки художників України, лауреат Всеукраїнських конкурсів Юлія Петренко, методист обласного центру практичної психології і соціальної роботи Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. Ушинського Ірина Лісовецька, адміністрація Лосинівської школи . Помічник народного Депутата Верховної Ради України Олександра Кодоли Тамара Стратілат передала вітання від депутата та вручила для Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. подарунок – сертифікат на музичну апаратуру.

Щирим словом гостей вітала господиня Лосинівської шкільної родини – директор Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Валентина Гапоненко.

На присутніх чекав справжній калейдоскоп творчості. Ведучий заходу Євгеній Семенок створював настрій всім присутнім. Нагородження перепліталися з насиченими музичними номерами, що стали складовою музичного конкурсу Діти співали, танцювали та грали на різноманітних музичних інструментах.

Найкращі слова були сказані про нелегку вчительську працю і як нагорода на сцену був представлений букет живих квітів для педагогів громади.

Усі учасники конкурсу одержали дипломи учасників та солодощі, м'які іграшки, а призери й переможці – спеціальні статуетки, дипломи й грошові премії.

Приватні підприємці та спонсори: Олена Білан, Валерій Калініченко, Володимир Топольський, ПП «Агропрогрес» зробили свій посильний внесок у проведенні святкового дійства «Талант року – 2018»

Виконком Лосинівської селищної ради висловлює щиру подяку Анатолію та Наталії Копиці за організацію свята, що спрямоване на підтримку талановитої молоді Лосинівської громади!

З роси і води Вам, шановні земляки!

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь