A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЗМАГАННЯ З ВАЖКОЇ АТЛЕТИКИ

Дата: 25.06.2018 12:35
Кількість переглядів: 754

В місті Скадовську Херсонської області з 18 по 21 червня 2018 року проводилися Всеукраїнські змагання з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 років. Захід пройшов  під девізом «Хто ти, майбутній чемпіон?».

Поборотися за медалі  прибули близько 140 учасників з 17 областей України. Шести учням Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вихованцям Ніжинської РДЮСШ «Колос» випала нагода представляти Чернігівщину на цих змаганнях.
Готувалися серйозно, наполегливо, відповідально, тому і змагалися впевнено. Кожен учасник команди встановив особистий рекорд та виборов залікові очки. Як кажуть, фортуна посміхнулася Анастасії Ременюк, учениці 5-го класу, завоювавши вперше срібну медаль (у ваговій категорії до 40 кг). Бронзову медаль в напруженій боротьбі виборов учень 9-го класу Олександр Бойко (у ваговій категорії до 85 кг). У Олександра це друга медаль на Всеукраїнських змаганнях. Грамотою «За волю до перемоги» відзначена наймолодша учасниця Анна Ємець, учениця 4-го класу. Вона продемонструвала гарну техніку виконання і зосередженість, які визивали похвальні оплески від вболівальників, тренерів та організаторів змагань. Анна посіла почесне 4 місце. Хорошу техніку та результати показали Артем Момот, учень 7 класу (8 місце), Анастасія Бойко, учениця 5 класу (6 місце), Віктор Ємець, учень 5 класу (12 місце).
Гарна організація змагань сприяла учасникам продемонструвати свої кращі досягнення, а море та чудова сонячна погода – чудовому відпочинку.

За матеріалами учителя фізичної культури, 
тренера – наставника В. Могильного

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь