Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУВСЯ ЗАХІД ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА 27-Ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2018 15:42
Кількість переглядів: 1002

23 серпня  2018 року  біля адмінбудівлі Лосинівської селищної ради відбулися урочистості з нагоди відзначення 27-ї річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора.

Фото без опису

Почесне право підняти Державний Прапор України було надано учням Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст.- Лаврінцю В’ячеславу та Овраменко Станіславу. Хореографічний колектив «Мрія» виконали флешмоб  та пронесли прапор України від адмінбудівлі до будинку культури смт.Лосинівки, де разом з усіма присутніми  поклали квіти  до пам’ятників видатних діячів українського державотворення. В будинку культури була представлена виставка, яку підготував відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради спільно з закладами освіти. Після чого відбувся святковий концерт. Всіх мешканців громади привітав селищний голова Володимир Андрієць,  побажавши мирного неба над головою, терпіння і наснаги, добра та спокою у кожному серці, у кожному домі. На початку церемонії присутні хвилиною мовчання пом’янули вірних синів і дочок українського народу, які поклали життя в боротьбі за свободу і незалежність своєї Батьківщини. Під час святкового концерту було вручено паспорт громадянина України  Світлані Кісляк с.Садове та Аліні Татарчук с. Шатура. Грамотами та подяками Лосинівської селищної  ради були відзначені кращі з кращих: за сумлінну працю, особистий внесок в соціально-економічний та культурний розвиток громади.

Святковий концерт підготували  працівники відділу культури і туризму Лосинівської селищної ради, працівники Лосинівського будинку культури, хореографічний колектив «Мрія» та діти – солісти Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь