A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

І ЗНОВУ ДЗВІНОК ПОКЛИКАВ НА УРОК

Дата: 04.09.2018 12:51
Кількість переглядів: 942

03.09.2018 року у школах громади відбулися святкові лінійки з нагоди Дня Знань. Цього року вперше за парти сіло 47 першокласників.Урочиста атмосфера творення Нової Української Школи лунала у всіх закладах освіти.

Фото без опису

Стурбовані першачки, досвідчені старшокласники, натхненні вчителі та схвильовані батьки вранці зібралися на традиційну лінійку біля Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. З початком  навчального року та Днем Знань першою привітала усіх присутніх  директор школи Валентина Гапоненко. Вона висловила подяку вчителям, батькам та керівникам за допомогу в підготовці  до нового навчального року та повідомила, що шкільну родину цьогоріч поповнять 27 першокласників та 2 учнів, які прибули з села Данине. Всім учням  побажала цікавого та продуктивного навчального року, наснаги, творчого пошуку та гарних оцінок. А педагогам  терпіння, професійних перемог, реалізації усіх планів та задумів. Від ПП «Агропрогрес» першокласники отримали подарунки.

Зі словами  привітань до учасників свята  звернувся селищний голова Володимир Андрієць. Він привітав вчителів, учнів та батьків зі святом побажав невичерпної енергії при здобутті нових знань, успіхів у навчанні, здоров’я  та наснаги.

Депутат обласної ради  Валерій Гавриленко всіх присутніх привітав  з чудовим святом – Днем Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні.

На завершення свята під звуки шкільного дзвоника, найменші школярі в супроводі своїх старших товаришів попрямували на перший в своєму житті урок.

Яскравими емоціями та домашнім затишком зустрів Сальненський НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів учнів, вчителів та гостей свята. Першою привітала з початком нового навчального року директор Надія Калініченко. Господиня закладу підвела підсумки минулого року, подякувала всім: учням, вчителям, громаді, спонсорам за підтримку школи. Приємним завершенням вітального слова стало вручення похвальних листів кращим здобувачам освіти, за підсумками 2017-2018 навчального року. Напутні слова пролунали в Сальненській шкільній родині і від спеціаліста відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради Таміли Сукач, яка побажала учням – старанності, вчителям – терпіння та мудрості, а батькам – радості за успіхи своїх дітей. Староста сіл Сальне та Садове Ніна Броварчук побажала всім здоров’я у 2018-2019 навчальному році

Подарунків було найбільше для першокласників, а їх у Сальному цьогоріч 5(учителька 1 класу Алла Росієць)! СТОВ «РІД» подарувало діткам новенькі ранці, а «АгроРозвиток» вручило пакунки із шкільним приладдям. Все це неодмінно знадобиться у навчанні!

Захоплюючим родинним квестом та різноманітною концертною програмою запам’ятається всім перший дзвінок у Шатурському НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІ ступенів. Традиційне вітання від наймудрішого чоловіка школи – директора(Микола Свириденко), стало яскравим початком першого дня навчання у закладі. Зі святковою промовою звернувся начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Віктор Кільовий, який підвів підсумки роботи Шатурського закладу освіти за 2017-2018 навчальний рік, та нагородив за участь у Всеукраїнських конкурсах дітей та вчителів закладу. Староста села Шатури Людмила Петренко побажала діткам успіхів  а вчителям подякувала за їх нелегку, але таку потрібну працю.

Особливо хвилюючим був цей день для першокласників. В Шатурі Нову Школу зустріло 5 здобувачів освіти. Завела їх у новенькій клас вчителька Тетяна Рубан, яка власними силами, з допомогою держави, громади та спонсорів створила комфортне освітнє середовище для своїх діток.

Лосинівська ЗОШ І ступеня вересневим першим дзвоником покликала за парти 10 першокласників. Свою шкільну родину привітала її директор Катерина Постол, яка подякувала всім за роботу в 2017-2018 навчальному році та побажала всім сили, успіхів та наснаги у новому 2018-2019. Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Віктор Броварець побажав діткам та вчителям здоров’я та здійснення мрій!

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту від щирого серця вітає всіх з початком нового навчального року! Нехай він пройде відмінно і з відзнакою!

З ДНЕМ ЗНАНЬ ВАС!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь