A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІТАЛИ  ОСВІТЯН  ЛОСИНІВСЬКОЇ  ГРОМАДИ

Дата: 08.10.2018 12:03
Кількість переглядів: 845

5 жовтня у Лосинівському будинку культури відбувся  урочистий концерт, присвячений Дню  вчителя, який відзначають у першу неділлю жовтня.

Фото без описуНа свято завітали педагоги з усієї громади, аби почути теплі та щирі слова вдячності від учнів та працівників закладу культури. Освітян з професійним святом привітав голова Лосинівської об’єднаної територіальної громади Володимир Андрієць, подякував вчителям за працю, вірність обраній справі та побажав міцного здоров’я, благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень та здобутків.З нагоди свята Володимир Андрієць вручив працівникам освітньої сфери грамоти та подяки. Грамотою селищного голови були нагороджені: Володимир Петренко, вчитель Шатурського НВК "ЗНЗ-ДНЗІ-ІІ ст; Любов Лаврінець, заступник директора з НВР Сальненського НВК "ЗНЗ-ДНЗ" І-ІІІ ст. Подяками селищного голови були нагороджені: Наталія Коваленко, вчитель Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст; Наталія Петрик, вчительСальненського НВК "ЗНЗ-ДНЗ" І-ІІІ ст; Світлана Кабенець, вихователь  Лосинівського ДНЗ «Сонечко», Наталія Ващенко, керівник хореографічного колективу «Мрія». З найкращими побажаннями до освітян звернувся начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради Віктор Кільовий, який привітав освітян зі святом та подякував колегам за їх щоденну клопітку працю, за те, що простилають стежку новому поколінню від дитинства до дорослого життя та вручив подяки відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради з нагоди професійного свята: Олегу Ковалю, медичний працівник Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст; Лідії Клюйко,  технічний працівник Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст; Олексію Постол, кочегар Лосинівської  ЗОШ І ст; а також, користуючись нагодою передав слова вітання від народного депутата України Олександра Кодоли.

До слів привітань приєдналася заступник голови первинної профспілкової організації працівників освіти і науки Лосинівської ОТГ Оксана Махлай. Вона побажала всім натхнення, наполегливості і цілеспрямованості в роботі, злагоди і благополуччя в родині, здоров’я, оптимізму, мудрості у житті, добра, надії й любові в серці та вручила грамоти: Юрію Тімушкову, вчителю Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст; Нелі Шевчун, практичному психологу Лосинівської ЗОШ І-ІІІст; Ользі Опанасенко, вчителю Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст; Ользі Семенок, музичному керівнику Лосинівського ДНЗ «Сонечко».

Святкову атмосферу свята створили працівники відділу культури і туризму Лосинівської ОТГ: Яна Река, Наталія Опанасенко та працівники Будинку культури: вокальний квінтет Лосинівського Будинку  культури "Душі криниця" під керівництвом Василя Боровика, Валентина Гавриляко, Світлана Ващенко, Василь Мельников. Запрошений гість – Сергій  Юскевич. Хореографічний колектив "Мрія"  Ніжинського району дитячої школи мистецтв під керівництвом Наталії Ващенко та учні Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Валерія Божа, Анастасія Савенко та Аліна Калініченко під керівництвом Валерія  Дерев'янка . Всі присутні отримали  задоволення від побаченого та почутого. Жоден працівник освіти не залишився без уваги, почули гарні слова та слова подяки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь