Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 11.12.2018 10:59
Кількість переглядів: 684

06.12.2018р вся Україна відзначала День Збройних сил України. До святкування долучились і заклади освіти Лосинівської селищної ради.

Фото без описуЦього дня учнів та вчителів Ніжинського району вітав Ніжинський державний університет імені М.В.Гоголя. Змагання із загальної фізичної підготовки зібрали юнаків 9-11 класів закладів освіти І-ІІІ ст. Продемонструвати свої знання та уміння у військово-спортивних етапах заходу приїхали і 2 команди громади: Сальненський НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст. (тренер Євгеній Яременко), Лосинівська ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Григорій Яременко). Учні мали можливість позмагатися у збиранні, розбиранні магазину автомата, стрибках у довжину з місця, підтягуванні у висі, перетягуванні каната та з човникового бігу.

Для учнів було організоване робоче місце, де учитель предмета «Захист Вітчизни» Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Григорій Яременко навчав усіх охочих збирати та розбирати макет автомату Калашникова. Макет автомата наданий Лосинівською громадою.

За підсумками змагань, команда Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст., посіла ІІІ місце . Сальненський НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів у загальному заліку виборов 5-6 місце. В особистих конкурсах відзначились: Барило Андрій (стрибок у довжину з місця – ІІІ місце:Сальне), Андріяш Віталій (стрибок у довжину з місця – ІІ місце:Сальне), Сільський Андрій(підтягування у висі, ІІІ місце:Лосинівка).

Усіх учасників змагань було нагороджено дипломами та солодкими призами.

Фото без опису

Фото без опису

За матеріалами відділу освіти,

 сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради.

(фото: відділ освіти Ніжинської РДА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь