A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПОДОРОЖ НА ВОЛИНЬ

Дата: 12.12.2018 13:48
Кількість переглядів: 714

Ось і завершився Волинь NGO Форум , який було проведено у місті Луцьк 7 грудня 2018 року в приміщенні  Волинської обласної державної  адміністрації.

Фото без описуЗахід було організовано обласною молодіжною організацією «Волинський Інститут права» за фінансової підтримки ПРООН в Україні та Міністерства закордонних справ Данії, учасниками якого були громадські активісти з Лосинівської ОТГ: Віта Макобрей, Оксана Талалаївська, В’ячеслав  Лаврінець і Станіслав Овраменко.

Форум був насиченим та позитивним. Попрацювали дуже плідно та продуктивно! А головне - перспективно! В теплій атмосфері спільно з представниками волинських та чернігівських громадських активістів обговорили можливості та способи впливу на місцеві реформи.

Окрім участі в профільних дискусіях та обговореннях учасники мали змогу поспілкуватися з представниками: Міжнародного фонду «Відродження», Програми розвитку ООН в Україні, Українського жіночого фонду та дізнатися про пріоритети їх роботи з громадськими організаціями у 2019 році.  Також в рамках Форуму відбулися майстер-класи щодо антикорупційної діяльності, соціального підприємництва, використання інструментів громадської участі, тощо.

Було дуже приємно знаходитися на такому чудовому  заході серед успішних практиків та однодумців. 

Висловлюємо подяку команді громадської організації «MART» за можливість відвідати NGO  Форум та цікавому перебуванні команди активістів з Чернігівшини на Волині. Вдячні обласній молодіжній організації «Волинський Інститут права Ірині Гайдучик  за чудову організацію, цікаву та насичену програму заходу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Оксана Талалаївська – фахівець фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи та Віта Макобрей – начальник служби у справах дітей Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь