Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

НОВОРІЧНІ СВЯТА ПО ЛОСИНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 03.01.2019 12:25
Кількість переглядів: 596

Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і з нетерпінням чекають люди. На передодні Нового року відбулися концерти по всіх населених пунктах громади.

Фото без описуТак, 27 грудня у сільському клубі с.Леонідвка відбувся новорічний концерт за участю працівників Лосинівського Будинку культури, працівників відділу культури і туризму Лосинівської селищної ради  та учнів школи. Зал був наповнений глядачами, лунали дзвінки пісні та вітальні щедрівки.

27 грудня в сільському клубі с. Сальне продовжили естафету «гарного настрою», де відбувся святковий концерт. Всіх присутніх з новорічними святами привітав аматорський колектив «Любисток» (художній керівник Інна Малаш) с. Вертіївка.   Також всі бажаючі мали змогу взяти участь у розіграші лотереї. Свято було організоване за підтримки Анатолія Гунька та Володимира Олешка.

28 грудня у приміщенні сільської ради с. Шняківка відбулась новорічна конкурсно-розважальна програма. Всіх дітей вітали солодкими подарунками. Свято відбулося за підтримки Галини Бондарчук , Михайла Василенка, Станіслава Ременюка.

29 грудня у с. Терешківка  відбувся новорічний святковий концерт. Всіх мешканців привітав дует «Ріка життя» м.Ніжин. Також був проведений розіграш лотереї та вручені подарунки для дітей. Спонсору  святкового дійства Віталію Осипенку щира подяка.

30 грудня в Лосинівському будинку культури святкову новорічну програму дарували артисти академічного ансамблю пісні і танцю "Cіверські клейноди". Під час виступу ансамбль виконав, як улюблені для глядача знайомі пісні і танці, так і відбулась прем'єра нових номерів: "Саре не патря" (жіночий циганський танець) та "Коляда". Протягом всієї концертної програми звучали новорічні віншування, українські пісні, жарти, гумор. Глядачі підтримували виконавців бурхливими оплесками.

30 грудня  святкову атмосферу для мешканців  с.Вікторівка  створювали працівники  відділу культури і туризму Лосинівської селищної ради.

31 грудня у Шатурському сільському клубі відбулося свято до Нового року. Були проведені цікаві конкурси та розіграш лотереї. Всі присутні отримали задоволення від святкової програми.

Під час проведення новорічних заходів, зали всіх будинків культури наповнювалися дитячим сміхом, радістю і веселощами, а їх учасники отримали позитивні емоції, гарний настрій та незабутні враження. Тож ще раз вітаємо всіх з Новим 2019 роком та Різдвом Хрестовим!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

За матеріалами відділу культури та туризму

Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь