A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

НОВИЙ РІК У ЛОСИНІВСЬКОМУ ДИТЯЧОМУ САДКУ

Дата: 15.01.2019 14:33
Кількість переглядів: 8200

Новий рік — одне із найулюбленіших свят для дітей. Адже саме новорічне свято дарує здійснення найзаповітніших дитячих бажань, чудові подарунки, справжнісіньких Діда Мороза та Снігуроньку, веселих казкових героїв, а головне — особливу, неповторну атмосферу чарівної казки.

Фото без опису

Готуючись до свята вихователі прикрашали разом з дітьми свої групові кімнати атрибутами Нового року, а також в музичній залі прикрашали ялинку, яку подарував підприємець Топольський В.М. для малят і яка служить вже не один рік в дитсадку. Яскраві костюми Діда Мороза та Снігуроньки, солодкі подарунки для дітей Лосинівського ЗДО «Сонечко» на новорічні свята придбала Лосинівська громада.

 

Молодша група

 Радісне свято Нового року пройшло у молодшій групі 29 грудня. Діти разом із вихователями Парасюк В.Г. та Горою О.С. готувалися до свята, прикрашали групову кімнату та залу до новорічних свят, вивчали віршики, пісні, хороводи.

Найкращими та найактивнішими героями казки «Новорічна рукавичка» були Андрій Парасюк в ролі Вовка та Микита Грицай в ролі Жабки. Легкі пухнасті мов сніжинки були дівчатка Саша Візир і Настя Шевчун. Весело кружляли і водили хороводи з Дідом Морозом і снігуронькою Артем Юмашев, Діма Ткач і Настя Хомич.

 

Середні групи №1, №2

Новорічне свято завітало і до дошкільнят середньої групи «Веселка». Малята залюбки взяли участь у новорічній казці «Пригоди Сніговика». Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує магія добра і казка. Діти нетерпляче очікували на свято і зустрічали його з надзвичайним захопленням.

Розпочались Новорічні свята. Вихователі середньої групи Кабанець С.М. та Талаївська В.М. з особливим настроєм підійшли до підготовки святкування Нового року. Для цього проведено всі необхідні підготовчі роботи, а саме: здійснено естетичне оформлення групової кімнати новорічними атрибутами, створення святкової атмосфери. Дід Мороз, веселі зайченята, сніговики щоранку зустрічали дітей, передавали  їм гарний настрій та нагадували про переддень Нового року.

       Радісний святковий настрій створився у дітей середньої групи від самого початку свята.  Під веселу музику до зали заходили діти в святкових новорічних костюмах і ставали в хоровод «Жила собі ялиночка».

       «У Новорічну ніч чудову, відбуваються дива. Під ялиночкою знову, добра казка ожива» - з цими словами ведучої завітали  несподівані персонажі Сніговик (вихователь Петрик Л.В.), Зайчик (Саша Горобей), Сніговички (Артур Постол, Юра Шевченко). Активними учасниками свята були Вовк (Ілля Зінов’єв) та Лисичка (Аня Саміло).

Кружляли у таночку та вітали всіх у залі Снігуронька (помічник вихователя Овраменко Н.М.) та її подружки-сніжиночки (Настя Постол, Каміла Красновид, Женя Макобрей, Віка Постол, Альона Цюрток, Влада Задорожня).

Діти весело та  із задоволення пограли з Дідом Морозом у гру «Передай посох». Забезпечили гарний настрій  та залишили чудові враження всім присутнім  своєю грою з мішком для подарунків Вовк (Ілля Зінов’єв) та Зайчик (Саша Горобей).

Всі діти на святі були одягнені у гарні маскарадні костюми, мали образи казкових героїв: зайчиків, сніговичків, сніжинки, вовка, лисички, водили хороводи навколо ялинки, співали пісні, танцювали таночки, грали в ігри. Завдяки цьому до свята було залучено всіх дітей. Кожна дитини танцювала таночок свого казкового героя. Найбільшу радість діти отримали від спілкування з Дідом Морозом та Снігурочкою. Свято супроводжувалося чудово дібраним музичним матеріалом. Сюрпризним моментом було знаходження під ялинкою торбинки  з подарунками. Кожна дитина відчула невимовну радість, отримуючи подарунок особисто з рук Діда Мороза та Снігуроньки. Новорічний ранок завершився та залишив по собі радісний настрій, веселощі, спогади дошкільнятам і дорослим на цілий рік.

 

Старша група

29 грудня відбулося новорічне свято в старшій групі «Соняшник» Лосинівського закладу дошкільної освіти «Сонечко». Вихователі старшої групи Петрик Н.О. та Михайленко В.Г. разом з дітьми заздалегідь готувалися до свята: прибирали групову кімнату, залу новорічними атрибутами, створювали чарівну новорічну казку. Малята разом з вихователями розучували вірші, сценки, а з музичним керівником Семенок О.І. вивчали пісні, хороводи, музичні ігри до свята.

Нарешті розпочалося свято… В залі зібралося багато гостей, які з нетерпінням чекали на виступ дітей.

Ялинка сяє від прикрас

І зал горить вогнями,

Радіють діти, бо вже час

Нам свято розпочати.

Діти взяли участь у святковому дійстві «Новорічна плутанина», вони співали веселі зимові пісеньки, водили хороводи навколо ялинки, танцювали, розповідали віршики, брали участь у казкових сценках, грали разом з героями у веселі ігри. Снігова Королева зачаклувала красуню ялинку, забрала світло чарівних вогників, а Дід Мороз об`єднавши чари з Бабою Ягою, повернули ялиночці вогні. До малят на свято завітали казкові герої: Дід Мороз (Корнієнко М.М.) із Снігуронькою (помічник вихователя Овраменко Н.М.), Снігова Королева (вихователь Талалаївська С.М.), Вовчик-братик (вихователь Петрик Л.В.) і смішна Баба Яга (вихователь Кабанець С.М.)

Хочеться відмітити двох Червоних Шапочок (Поліна Калута і Даша Співак), двох Богатирів (Вова Демченко, Микита Ванда), які чудово виконали свої ролі, а маленькі ніжні сніжинки (Віка Гавриленко, Віка Литовченко, Даша Ткаченко, Настя Плакса) чудово виконали свій таночок. Зимовими веселими віршами вразили Діда Мороза і Снігуроньку Денис Постол, Назар Корнієнко, Артем Дусь, Назар Шевченко. Всі малята на святі були активними, всім було весело. Кожен танцював із Дідом Морозом, з Бабою Ягою і Вовком грали у гру «Лижі скороходи», водили хороводи.

В кінці свята Дід Мороз разом із Снігуронькою роздали солодкі подарунки. Всім дітям і гостям свято дуже сподобалося.

Закінчилося чудове наше свято,

Пісні, танці, ігри – все було у нас.

Тож давайте дружно скажемо, малята:

«До побачення, приходьте ще до нас!»

Фото без опису

 

Музичний керівник Ольга Семенок


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь