A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДОПОМОГА ШКОЛІ

Дата: 24.01.2019 14:31
Кількість переглядів: 566

В ніч з 20 на 21 січня в Сальненському НВК стався прорив теплотраси. Навчальний заклад залишився без опалення.

Фото без описуВже зранку до НВК прибули голова Лосинівської селищної ради Володимир Андрієць , начальник відділу освіти, молоді і спорту Віктор Кільовий, виконавчий директор СТОВ «РІД» Олександр Калініченко. Завдяки їх оперативним діям пошкодження теплотраси було ліквідовано в мінімальний термін.  23 січня теплопостачання в закладі відновилося.

Майже три доби, незважаючи на мороз і вітер самовіддано працювали кочегари і працівники Сальненського НВК Василь Ковташинець, Володимир Чуприна ,Анатолій Фесенко, Володимир Прохоренко, Володимир Бардаченко та механізатор СТОВ «РІД» Віталій Андріяш.

Не байдужим залишився і директор СТОВ «РІД» Микола Чуприна, який не тільки надав матеріальну допомогу, а й сам брав безпосередньо участь у придбанні необхідного для ремонту обладнання.

В пошуках прориву труби було перевірено 70 м теплотраси. Робота не припинялася навіть у вечірній час, а вночі працівники НВК робили все, щоб опалювальна система не розморозилася. В цьому їм допомагала Лосинівська пожежна частина. Добросовісно чергувала команда МПО, яка доставляла воду для підтримання необхідного рівня води в опалювальній системі.

Потрібно відзначити і висококваліфіковану роботу працівника товариства «РІД» Юрія Костюченка, який проводив складні зварювальні роботи.

Колектив Сальненського НВК та батьківський комітет висловлює щиру подяку всім, хто причетний до ліквідації пошкодження теплотраси. Адже завдяки їх спільним та злагодженим діям тепло і затишно стало в освітянській оселі, яка знову наповнилася дитячими голосами.

Адміністрація Сальненського НВК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь